Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

03

Μαρτίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μητέρα Μαριαλένας – Survivor: Νέο “σφυροκόπημα” για τον Σάκη
LIFESTYLE

Μητέρα Μαριαλένας – Survivor: Νέο “σφυροκόπημα” για τον Σάκη

Μητέρα Μαριαλένας - Survivor: Καρφιά και μπηχτές και για την οικογένεια Κατσούλη

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η κυρία Γεωργία Χαραλαμποπούλου μετά την απόχωρησή της κόρης της από το Survivor μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και για ακόμα φορά με τις δηλώσεις της κατακεραύνωσε τον έναν από τους δύο φιναλίστ, τον Σάκη Κατσούλη. Βαριές οι δημόσιες δηλώσεις που έκανε καθώς μέσα σε όλα είπε πως αν η κόρη της αποφασίσει να είναι μαζί του τότε είναι «άξια της μοίρας της» ενώ ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τον δει νικητή. Στο αν είναι η Μαριαλένα ζευγάρι με τον Σάκη είπε πως δεν είναι.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις της κυρίας Γεωργίας Χαραλαμποπούλου που έκανε τόσο για τον ίδιο τον Σάκη όσο και για την οικογένειά του.

«Δεν είναι μαζί με τον Σάκη η Μαριαλένα. Τη ρώτησα. Μου είπε πως είδε ένα γνωστό της και προσπαθούσαν να επιβιώσουν. Αυτό που βγήκε έξω παρεξηγήθηκε. Αλλά είπε πως δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Έτσι όπως το είπε όμως, νομίζω όχι. Ο Τριαντάφυλλος είπε τα δικά του ότι θα τους παντρέψει. Όταν του είπα ναι κουμπάρε, αυτό ήταν ειρωνικό. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Σάκη. Νομίζω χώρια θα κοιμούνται από εδώ και στο εξής. Δεν νομίζω να βγει ερωτικό πάλι. Αν κάνει κάτι ξανά με τον Σάκη η Μαριαλένα θα είναι άξια της μοίρας της. Αυτό θα της πω. Δεν τον πιστεύω πια.

Δέχτηκα πολλές επιθέσεις για όσα είπα για τον Σάκη

Δεν μου είπε κάτι η Μαριαλένα. Δέχτηκα πολλές επιθέσεις για όσα είπα για τον Σάκη. Δεν γουστάρω να βγαίνω στα κανάλια. Άκουσα μερικά πράγματα προσωπικά της Μαριαλένας. Έβαζε η πλευρά του Σάκη Κατσούλη φίλους της για να μη βγούνε αυτοί. Εγώ βγαίνω και λέω την αλήθεια, λέω το δίκιο. Η αλήθεια μου είναι ότι… Δεν θέλω να πω, θα γίνω πολύ κακιά. Δεν ανακατεύτηκα ποτέ στη ζωή της Μαριαλένας, αλλά όταν βλέπω ότι την κοροϊδεύουν, γίνομαι σκυλί να τους φάω. Δεν βάζω άλλους για να καλυφθώ εγώ και να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου.

Αν ήταν σωστοί θα με κοίταζαν στα μάτια. Όπως όταν βγει ο Κατσούλης θα τον κοιτάξω στα μάτια. Αρκεί να τη σεβαστεί, όπως τον σεβάστηκε και αυτή. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη με την άλλη πλευρά, γιατί κρατάνε την αξιοπρέπειά τους και εγώ έχω ξεκατινιαστεί για να πω την αλήθεια μου. Έχω εκνευριστεί. Τα προσωπικά θέματα των παιδιών τα ήξεραν οι γονείς του και έβαζαν φίλους τους να μου επιτίθενται εμένα και αυτοί να μη βγαίνουν να μιλάνε. Ο Σάκης ήταν απόλυτος. Όταν χώρισαν την είχε μπλοκάρει από παντού. Μην μου πεις ότι την αγάπησε ξαφνικά. Έχω εκνευριστεί πάλι.

Στο παιχνίδι τη στήριξε. Φυσιολογικό να έχει ανταπόκριση από τη Μαριαλένα. Δεν ήξερε τι γινόταν έξω. Χθες δεν μιλήσαμε καθόλου με την οικογένεια του Σάκη. Ούτε με τον Σάκη. Και στο παιχνίδι όταν μπήκε, δεν μου είπε τίποτα. Όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι αντί να πάρει εμένα, πήρε τον Γιώργο Λιβάνη και του είπε αν θέλει να πει τίποτα στη Μαριαλένα και θα του κάνει δώρο ένα σπα. Αυτά δεν είναι αντρίκια πράγματα.

Δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη η Μαριαλένα με την πλευρά του Σάκη. Της είπα μερικά πράγματα εγώ. Λίγα πράγματα της είπα. Θέλω να τα δει μόνη της. Δεν είναι ζευγάρι. Οι συνθήκες εκεί είναι τέτοιες που πιάστηκαν ο ένας στον άλλον. Ο Σάκης νιώθω ότι με κοροϊδεύει. Πήρε τον Λιβάνη αντί να πάρει εμένα; Γιατί να τον εμπιστευτώ εγώ αυτόν τον άνθρωπο; Νιώθω πως έχει χίλια πρόσωπα. Εγώ ό,τι ψήφισα, ψήφισα. Δεν θα ήθελα να κερδίσει ο Σάκης. Οποιοσδήποτε άλλος» είπε, μεταξύ άλλων, η Γεωργία Χαραλαμποπούλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις