Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ομαδικός βιασμός 25χρονης εγκύου: Η “κόλαση” που βίωσε η νεαρή στα χέρια αλλοδαπών
ΕΛΛΑΔΑ

Ομαδικός βιασμός 25χρονης εγκύου: Η “κόλαση” που βίωσε η νεαρή στα χέρια αλλοδαπών

Ομαδικός βιασμός 25χρονης εγκύου: «Τους έλεγα ότι είμαι έγκυος, δεν τους ένοιαξε καν»

Για το αποτρόπαιο περιστατικό που σόκαρε την κοινή γνώμη μίλησε το θύμα της επίθεσης βιασμού από Πακιστανούς στον Άγιο Παντελεήμονα πριν από μερικές μέρες. Η 25χρονη γυναίκα μίλησε στην εκπομπή T-live για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια τους και έχει σημαδέψει για πάντα την ψυχή και το σώμα της. «Ήταν Τρίτη 22 Ιουνίου όταν πήγα στην Ομόνοια να φτιάξω το κινητό μου και μετά να πάρω το τρένο για τα Κάτω Πετράλωνα. Μόλις βγήκα από το μαγαζί, εκεί σε ένα στενό, βρέθηκε ένας Αφγανός και με κακοποίησε σεξουαλικά σε ένα παρκάκι. Δεν υπήρχαν άνθρωποι, δεν υπήρχε τίποτα» δήλωσε η νεαρή γυναίκα και πρόσθεσε: «Μόλις με άφησε, ρώτησα αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για το που βρίσκεται το τμήμα, πήγα στο Α.Τ Ομονοίας να καταθέσω. Πρέπει να σας πω ότι είμαι τριών μηνών έγκυος» περιέγραψε η 25χρονη.

«Στη συνέχεια πήγα να πάρω ταξί, με ακολούθησαν τρεις πακιστανοί. Τότε είπα στον ταξιτζή να μην τους βάλει μέσα. Μπήκαν οι δύο μέσα. Εκεί άρχισε ο εφιάλτης της ζωής μου. Όταν βγήκαμε, με άρπαξε ο ένας και μετά με βίασαν δύο άτομα. Ο ένας κράταγε τσίλιες και ο άλλος με κρατούσε από τον λαιμό, μάλλον για να με πνίξει. Μία κυρία άκουσε τις φωνές μου και ήρθε και κατέθεσε στο τμήμα. Με βίασαν οι δύο. Τους έλεγα ότι είμαι έγκυος, δεν τους ένοιαξε καν» δήλωσε η 25χρονη έγκυος και πρόσθεσε: «Έχουν μείνει τα πρόσωπά τους χαραγμένα. Παθαίνω ψυχολογικό σοκ τα βράδια. Με πιάνουν κρίσεις. Είναι εφιαλτικό. Να μην το περάσει καμία άλλη» δήλωσε η νεαρή γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο βιαστές που συνελήφθησαν, προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους, ενώ ο τσιλιαδόρος αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τον τέταρτο δράστη του βιασμού της 25χρονης εγκύου και μητέρας δύο παιδιών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις