Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά σε πολυκατοικία – Λουτράκι: Απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε πολυκατοικία – Λουτράκι: Απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα

Φωτιά σε πολυκατοικία - Λουτράκι: Οι ένοικοι μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Λουτρακίου

Παρ’ ολίγο τραγωδία στο Λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου Ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Καποδιστρίου 7 στο Λουτράκι. Oπως αναφέρει το korinthostv η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα και σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου. Επτά άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου με αναπνευστικά προβλήματα ενώ η επιχείρηση διάσωσης κράτησε πάνω από δύο ώρες.

Αρχικά η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν άμεσα όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Στο σημείο έφτασαν επτά οχήματα της πυροσβεστικής με 14 άντρες και δύο καλαθοφόρα οχήματα του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων όπου έβγαλαν τους ενοίκους από τα μπαλκόνια.

Οι ένοικοι μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Λουτρακίου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα, οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους.

Eυτυχώς από θαύμα και από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής που με τη βοήθεια των ανδρών της Aστυνομίας που έβγαλαν έγκαιρα από τα διαμερίσματα τους ενοίκους, δεν θρηνήσαμε θύματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις