Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor ημιτελικός 2021 4/7: Μια “ανάσα” από το τέλος!
LIFESTYLE

Survivor ημιτελικός 2021 4/7: Μια “ανάσα” από το τέλος!

Survivor ημιτελικός 2021 4/7: Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στον αποψινό ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor ημιτελικός 2021 4/7: Το Survivor φτάνει πια στο τέλος του και το βράδυ της Κυριακής η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο επί ελληνικού εδάφους. Ο Ημιτελικός και ο μεγάλος Τελικός  πραγματοποιούνται στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, στις 4 και 5 Ιουλίου, αντίστοιχα. Ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τους τέσσερις φιναλίστ που ήρθαν στην Ελλάδα για τον επίλογο του ριάλιτι επιβίωσης. Οι Survivors, μετά από πολλούς μήνες, θα έχουν κοντά τους αγαπημένους συγγενείς αλλά και όλους τους παίκτες με τους οποίους συμβίωσαν στον Άγιο Δομίνικο. Στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου θα θυμηθούμε ξανά, μαζί με τους παίκτες, τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα!  Οι τραγουδιστές της παρέας, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης και Τριαντάφυλλος θα αναλάβουν να μας διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν την ένταση των τελευταίων στιγμών του Survivor, με τα τραγούδια τους.

Survivor Ημιτελικός – Κυριακή 4 Ιουλίου στις 21.00

Τέσσερις παίκτες διεκδικούν τα δύο, πολυπόθητα, εισιτήρια για τον τελικό. Αναμνήσεις, συζητήσεις και παιχνίδια μπλέκονται γλυκά προσφέροντας γέλιo αλλά και συγκίνηση. Οι δύο παίκτες που στα αγωνίσματα της προηγούμενης εβδομάδας βρέθηκαν στην τρίτη και τέταρτη θέση της κατάταξης τέθηκαν ήδη από την Τετάρτη στη ψηφοφορία του κοινού. Ποιους θα στηρίξουν οι τηλεθεατές περνώντας τους στον τελικό;

Survivor Τελικός – Δευτέρα 5 Ιουλίου στις 21.00

Το ταξίδι του φετινού Survivor ολοκληρώνεται με πολλές εκπλήξεις και ένα συναρπαστικό live. Δύο παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Μόνο ένας μπορεί να είναι ο νικητής και να πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ποιον θα επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό;

Survivor 4: Οι… καβγάδες

Η παραγωγή του ριάλιτι βλέποντας την επιτυχία στους πίνακες της τηλεθέασης αποφάσισε να παρατείνει τους μήνες του Survivor προχωρώντας σε νέες προσθήκες παικτών… Όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν λίγες οι εντάσεις και οι ίντριγκες που προβλήθηκαν μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης και έδιναν ψωμί στις τηλεοπτικές εκπομπές που αναπαρήγαγαν τα αποσπάσματα.

Η ανασκόπηση του TLIFE στους καβγάδες του Survivor 4:

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη με τη Νικολέτα Μαυρίδη οι οποίες ήρθαν σε σύγκρουση μεταξύ τους μέσα από έναν έντονο καυγά.

Έντονη σκηνή για Ελευθερία Ελευθερίου και Άννα Μαρία Βέλλη, όταν βρέθηκαν σε μεγάλη διαφωνία σχετικά με τις προμήθειες στην καλύβα.
Στον αγωνιστικό χώρο ξέσπασαν με βαριές κουβέντες, Ηλίας Μπόγδανος και Αλέξης Παππάς, όταν τα σχόλια του ενός έφτασαν στα αυτιά του άλλου και δημιουργήθηκε μια έντονη κόντρα ανάμεσα στους δυο άνδρες με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να τους συγκρατήσουν.
Αδιαμφισβήτητα ο Αλέξης Παππάς υπήρξε ένας από τους πιο εκρηκτικούς χαρακτήρες στον Άγιο Δομίνικο

Το όνομά του εξάλλου ενεπλάκη σε αρκετές διαφωνίες, ενώ τα ξεσπάσματά του ήταν πολλά. Όπως εκείνο με τον Νίκο Μπάρτζη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος στην παραλία.

Ο Αλέξης Παππάς στο πρόσωπο του Τριαντάφυλλου βρήκε το δικό του στήριγμα για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Ο ηθοποιός και ο γνωστός τραγουδιστής ανέπτυξαν δεσμούς φιλίας, μια φιλία η οποία συνεχίζεται πλέον και στην καθημερινότητά τους στην Αθήνα.

Για πολλούς ο Ντάφυ ήταν το μεγάλο φαβορί του φετινού Survivor, αν αναλογιστεί κανείς πως βρέθηκε για 11 φορές υποψήφιος προς αποχώρηση. Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να μην έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό, η συμμετοχή του ωστόσο στο ριάλιτι θα μας μείνει αξέχαστη.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι επίσης ένας παίκτης, ο οποίος μας απασχόλησε πολύ, τόσο με τους καυγάδες του στον Άγιο Δομίνικο, όσο και με τις αποκαλύψεις τις οποίες έκανε μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι. Κατά την παραμονή του στο παιχνίδι ο Κώστας είχε πολλές έντονες στιγμές.
Για τέλος αφήσαμε το story, Μαριαλένας – Σάκη

Το πρώην ζευγάρι το οποίο συναντήθηκε στον Άγιο Δομίνικο, απασχόλησε έντονα τις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και τα social media. Από την πρώτη στιγμή μάλιστα η παίκτρια του Survivor είχε εκφράσει την ενόχλησή της με την απόφαση της παραγωγής να επιλέξει τον Σάκης Κατσούλης ως νέο παίκτη.

Τα δεδομένα γρήγορα άλλαξαν με το ειδύλλιο του πρώην ζευγαριού να… φουντώνει ξανά.
Το Survivor 4 έφτασε στο τέλος του…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις