Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

10

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παππούς Κατσούλη: «Δεν έχουμε επαφές, δεν τον αφήνει ο πατέρας του»
LIFESTYLE

Παππούς Κατσούλη: «Δεν έχουμε επαφές, δεν τον αφήνει ο πατέρας του»

Παππούς Κατσούλη: «Όταν βγει από το παιχνίδι, δεν θα επικοινωνήσω μαζί του», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο παππούς του Σάκη Κατσούλη

Την ώρα που ο Σάκης Κατσούλης βρίσκεται μια ανάσα πριν από το μεγάλο τελικό του Survivor ο παππούς του Θανάσης Κατσούλης, μιλώντας στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα»,  εξέφρασε το παράπονο που έχει από τον εγγονό του, ενώ σχολίασε και τη σχέση που έχει ο Σάκης με τη  Μαριαλένα. «Θέλω να επικοινωνήσω με τη μαμά της Μαριαλένας γιατί μπορεί να γίνουμε συμπέθεροι. Εγώ τη Μαριαλένα την συμπαθώ και θέλω να την κάνω κόρη μου. Άμα δεν την θέλει ο Σάκης για γυναίκα, εγώ θα την κάνω κόρη μου. Θα την υιοθετήσω. Έχω τις δυνάμεις να την υιοθετήσω. Την πάω πάρα πολύ. Την μικρή την γουστάρω για σύζυγο του Σάκη γιατί είναι μια δραστήρια κοπέλα. Μακάρι να τον αξιώσει ο Θεός να πάρει μια τέτοια κοπέλα αλλά την είχε κάποτε. Γιατί χώρισαν, δεν ξέρω τους λόγους.

Από πριν να πάει στρατιώτης δεν είχαμε επαφές γιατί δεν τον αφήνει ο πατέρας του. Είχα να τον δω από το 2006 και τον είδα ξανά το 2018. Τώρα τον βλέπω στο Survivor. Όταν τον είδα πρώτη φορά στην τηλεόραση δεν συγκινήθηκα, απόρησα. Γιατί ήταν εκεί η Μαριαλένα τόσο καιρό και, απ’ ότι είχα ακούσει, είχε πάει με μίαν άλλη. Δεν μου άρεσε που πήγε στο Survivor γιατί βγάλανε βρωμιές, πράγματα και ένας επιχειρηματίας να τρέχει τώρα με στις λάσπες και το κακό για χρήματα. Άμα μου τα ζήταγε εμένα, θα του τα είχα δώσει. Σκέφτομαι μήπως πήγε για να πληγώσει τη Μαριαλένα.

Όταν βγει από το παιχνίδι, δεν θα επικοινωνήσω μαζί του. Ο Σάκης πια δεν είναι μωρό παιδί αλλά άντρας. Κάθεται και ακούει την μάνα και τον πατέρα του για πράγματα που δεν τους αφορούν. Όταν θα πήγαινε στρατό, με πήρε τηλέφωνο για να πάω να τον δω. Του απάντησα όμως αρνητικά γιατί οι πληγές μου ακόμα δεν έχουν κλείσει. Είμαι πάρα πολύ πικραμένος και στεναχωρημένος από αυτή την ιστορία. Τα βράδια μου είναι μαύρα», είπε ο Θανάσης Κατσούλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις