Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέσι: Πρόταση από Παρί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι: Πρόταση από Παρί

Μέσι: Την ώρα που η Μπαρτσελόνα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Λιονέλ Μέσι, η Παρί Σεν Ζερμέν έστειλε πρόταση για την απόκτησή του!

Ο Λιονέλ Μέσι από 1η Ιουλίου είναι ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του έχει λήξει και στην Μπαρτσελόνα ψάχνουν να βρουν τη μαγική φόρμουλα για να μείνει στην ομάδα. Ειδικότερα, ο Λαπόρτα προσπαθεί να πείσει τον Χαβιέ Τέμπας να αλλάξει την απόφασή του για τα μπάτζετ των ομάδων.Και ενώ το μέλλον του Αργεντίνου είναι στον αέρα και η προσοχή του ίδιου στραμμένη στο Copa America, η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε στο παιχνίδι καταθέτοντας πρόταση για την απόκτησή του. Το μπάτζετ, λοιπόν, της Μπαρτσελόνα, αλλά και η μετάθεση των οφειλομένων είναι τα μεγαλύτερα «αγκάθια» για να πει ο Μέσι το «ναι» στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Η Μπάρτσα δίνει μάχη, αλλά η Παρί είναι αυτή που μπαίνει ξανά στο «κόλπο» της απόκτησής του, αφού σύμφωνα με την AS κατέθεσε πρόταση στον Αργεντίνο σταρ. Ο Αλ Κελαϊφί ζήτησε τον Λιονέλ Μέσι και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η προσφορά ήταν καλύτερη από αυτή των Καταλανών.

 

Στα θετικά είναι το γεγονός πως δεν… καίγονται για άμεση απάντηση και θα περιμένουν να ολοκληρωθεί το Copa America. Ο ισχυρός άνδρας της Παρί θέλει να δει το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα και να φέρει στο Παρίσι τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη! Oι Παριζιάνοι έχουν κάνει γερό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι, αφού μετά τους Ντοναρούμα, Χακίμι, Βαϊνάλντουμ, έκλεισαν και τον Σέρχιο Ράμος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις