Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Viral βίντεο με γάτες: Τρέλα με το… παιχνίδι του μωρού!
PLUS

Viral βίντεο με γάτες: Τρέλα με το… παιχνίδι του μωρού!

Viral βίντεο με γάτες: Γάτα μπαίνει και κάθεται σε βρεφικό παιχνίδι και παίζει σαν να μην υπάρχει αύριο

Τη στιγμή που μια γάτα αποφασίζει να κάνει δικό της ένα βρεφικό παιχνίδι, αφήνοντας το μικρό κορίτσι να παίζει στο χαλί, κατέγραψε κάμερα, σε ένα απολαυστικό βίντεο. Ο ιδιοκτήτης της γάτας, στην Αλγκόνα της Αϊόβας, τράβηξε σε βίντεο την γάτα του, τον Όλιβερ, τη στιγμή που μπαίνει σε ένα βρεφικό γυμναστήριο ή αλλιώς διαδραστικό κέντρο δραστηριοτήτων και μάλιστα, όταν οι γονείς του μικρού ετοιμάζονταν να το βάλουν να παίξει. Η γάτα μάλιστα, δείχνει να απολαμβάνει τα πολύχρωμα μόμπιλε που κρέμονται πάνω από το γυμναστήριο, το οποίο έχει φυσικά σχεδιαστεί για να διεγείρει τα βρέφη και όχι τα κατοικίδια ζώα. Το viral βίντεο, που κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο στις 30 Ιουνίου, δείχνει επίσης τη γάτα να απολαμβάνει τους ήχους που βγάζουν τα διαφορετικά παιχνίδια, χτυπώντας τα με τις πατούσες της.

Ένας από τους χρήστες του διαδικτύου έγραψε βλέποντας τα παιχνίδια της γάτας: «Τώρα αυτό που μένει είναι το μωρό να αρχίσει να κυνηγά ένα φως λέιζερ και μετά θα είναι πάτσι» ενώ ένας άλλος χαρακτήρισε το συγκεκριμένο παιχνίδι ως «πάρκο της Disney για γάτες» και ένας τρίτος ανέφερε: «Οι γάτες λατρεύουν τα παιδικά παιχνίδια. Το διεκδίκησε!».

Το ανώνυμο κοριτσάκι πάντως, δεν φάνηκε να ανησυχεί καθόλου που η γάτα κατέλαβε το γυμναστήριό της και συνέχισε να παίζει με άλλα παιχνίδια στο πάτωμα. Ο ιδιοκτήτης του κατοικίδιου ζώου είπε: «Το όνομα της γάτας είναι Όλιβερ. Πιστεύουμε ότι ήταν μωρό σε μια προηγούμενη ζωή. Το κοριτσάκι μας ετοιμαζόταν να μπει στο γυμναστήριό του αλλά η γάτα σκαρφάλωσε και άρχισε να παίζει. Έμεινε εκεί για περίπου 10 λεπτά και μάλιστα ξαναμπήκε αφότου τον βγάλαμε. Ήταν ξεκαρδιστικό!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις