Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ομαδικός βιασμός Πατήσια: Ελεύθεροι με όρους οι δύο κατηγορούμενοι
ΕΛΛΑΔΑ

Ομαδικός βιασμός Πατήσια: Ελεύθεροι με όρους οι δύο κατηγορούμενοι

Ομαδικός βιασμός Πατήσια: Οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι βίασαν την 19χρονη στα Πατήσια και υποστηρίζουν ότι υπήρχε συναίνεση από την πλευρά της.

Ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι δυο νεαροί κατηγορούμενοι για την αρπαγή και τον ομαδικό βιασμό 19χρονης κοπέλας στα Πατήσια.

Επιπλέον και στους δυο κατηγορούμενους ανακριτής και εισαγγελέας απαγόρευσαν την οποιαδήποτε προσέγγιση και επικοινωνία με την 19χρονη.

Βαλερί Μπακό: Η ελευθερία μιας δολοφόνου, σκορπά… χαρά κι ελπίδα

Σημειώνεται ότι η νεαρή κοπέλα, κατά πληροφορίες, φέρεται να έχει εν μέρει ανακαλέσει την αρχική της καταγγελία στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία οι δυο κατηγορούμενοι την άρπαξαν, την έκλεισαν στο διαμέρισμα του ενός επί τρεις ημέρες και την βίαζαν επανειλημμένα.

Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι

Οι δυο κατηγορούμενοι από την πλευρά τους αρνήθηκαν τα πάντα. Iσχυρίστηκαν πως τίποτα απ’ όσα κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα δεν είναι αλήθεια. Σύμφωνα με τους ίδιους, η 19χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Σπάτα γιατί την παρενοχλούσε σεξουαλικά ο πατριός της. Ο ένας εκ των δύο φέρεται να γνώρισε την κοπέλα μέσω Instagram και όταν εκείνη αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της, ζήτησε να πάει στο σπίτι του. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε επίσης ότι η 19χρονη προσπάθησε να κάνει σχέση με έναν από τους δυο τους. Και όταν εκείνος δεν ανταποκρίθηκε, προσπάθησε με τον φίλο του.

Η γνωριμία με τους δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα γνωρίστηκε μέσω social media με έναν από τους δράστες και τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, στον Άγιο Νικόλαο Πατησίων. Εκεί εμφανίστηκε και ο δεύτερος δράστης και μαζί την βίαζαν επί τρεις ημέρες, έχοντας την συνέχεια υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Η ίδια ισχυρίζεται ότι της έριξαν κάτι στο ποτό για να κάμψουν τις αντιστάσεις της. Τελικά, το πρωί του Σαββάτου την παράτησαν στην περιοχή του Πειραιά και ανέβησαν στο πλοίο για διακοπές στη Μύκονο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις