Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γαλλίδα Χανιά – αγνοούμενη: Αγωνία για την 29χρονη – Εκδόθηκε Missing Alert
ΕΛΛΑΔΑ

Γαλλίδα Χανιά – αγνοούμενη: Αγωνία για την 29χρονη – Εκδόθηκε Missing Alert

Γαλλίδα Χανιά - αγνοούμενη: Το τελευταίο «σήμα» στο κινητό της έδειχνε πως βρισκόταν στο Ελαφονήσι.

Συνεχίζεται το θρίλερ για τον εντοπισμό 29χρονης Γαλλίδας, η οποία βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη και η τύχη της αγνοείται από τις 24 Ιουνίου, όταν και είχε επικοινωνήσει για τελευταία φορά με τους γονείς της.

Μάλιστα το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΒΙΟΛΕΤ ΓΚΙΓΚΑΝΟ – MISSING ALERT – ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ – ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

«Εξαφανίστηκε την Πέμπτη 24 Ιουνίου από το Ελαφονήσι της Κρήτης, η Βιολέτ Γκιγκανό, 29 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Βιολέτ Γκιγκανό σήμερα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Βιολέτ Γκιγκανό έχει ύψος 1.48 μ., έχει μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Έχει μια κηλίδα στην πλάτη, ανάμεσα στους ώμους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Άκαρπες οι έρευνες

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Γκιγκανό παραμένουν άκαρπες, με την πολύ μεγάλη επιχείρηση από στεριά, αέρα και θάλασσα να συνεχίζεται, ενώ στο όχημά της, το οποίο εντοπίστηκε, βρέθηκε συσκευή GPS και βαλίτσα στο πορτ μπαγκάζ. Σύμφωνα με τον τοπικό σύμβουλο Παλαιόχωρας, Λευτέρη Βαρδουλάκη, τον οποίο επικαλείται η ΕΡΤ, στο σημείο της αναζήτησης και συγκεκριμένα στο Κεδρόδασος εντοπίστηκε ένα smart watch με strass, άρα γυναικείο, που πιθανώς ανήκε στην αγνοούμενη. Το «έξυπνο ρολόι» παραδόθηκε στον ναυαγοσώστη, για να εξαφανιστεί στη συνέχεια, αφού πιθανότατα το πήρε κάποιος από την εξέδρα που το είχε αφήσει.

Η ενημέρωση των Αρχών για την αγνοούμενη έγινε χθες και για τον εντοπισμό της στήθηκε επιχείρηση στα νοτιοδυτικά παράλια των Χανίων, μεταξύ Κριού και Παλαιόχωρας, όπου το πρωί βρέθηκαν το αυτοκίνητό της και προσωπικά της αντικείμενα. Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή του Κεδρόδασους και γίνονται με τη συνδρομή ελικοπτέρου και τη χρήση drone. Σε αυτές συμμετέχουν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, ενώ συνδράμουν τοπικές εθελοντικές ομάδες και ομάδα του παραρτήματος Κισσάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στις έρευνες συμμετέχουν τρεις ομάδες της αστυνομίας, τρεις ομάδες της Πυροσβεστικής, ανάμεσά τους και η ομάδα «Ίκαρος» με το drone της υπηρεσίας, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και τρεις εθελοντικές ομάδες, ο Ερυθρός Σταυρός Κισσάμου, η ΕΠΟΜΕΑ και οι εθελοντές Παλαιόχωρας.

Σύμφωνα με το Flashnews, η 29χρονη, που έκανε διακοπές μόνη της στα Χανιά, πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία στο Ελαφονήσι. Επίσης, αναφέρεται πως σε κείμενο το οποίο είχε γράψει σε φωτογραφία που είχε αναρτήσει από την περιοχή, ανέφερε πως περπατούσε τρεις ώρες. Ήταν η τελευταία φορά που έδωσε σημεία ζωής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις