Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επιμέλεια Λυδίας απόφαση: Στο λιμάνι του Βόλου η μητέρα της Καρολάιν
ΕΛΛΑΔΑ

Επιμέλεια Λυδίας απόφαση: Στο λιμάνι του Βόλου η μητέρα της Καρολάιν

Επιμέλεια Λυδίας απόφαση: Η Σουζάνα Κράουτς αναμένεται να παραλάβει το μωρό

Πριν από λίγο έφτασε στο λιμάνι του Βόλου η μητέρα της άτυχης Καρολάιν. Εκεί την περίμενε ο δικηγόρος της, ο κ.Χαρμάνης ο οποίος την παρέλαβε με το αυτοκίνητό του μέσα από το πλοίο διότι η μητέρα της Καρολάιν Σουζάνα Κράουτς μόλις αντιλήφθηκε τις κάμερες και τους δημοσιογράφους να την περιμένουν ζήτησε από το δικηγόρο της να την απραλάβει μέσα από το καράβι, όπως κι έγινε.

Από τη στιγμή που εκδόθηκε από την Εισαγγελία Ανηλίκων, η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στη μητέρα της Καρολάιν, η Σουζάνα Κράουτς λίγες ώρες αργότερα ξεκίνησε το ταξίδι της για την Αθήνα με σκοπό να πάρει τη μικρή της εγγονή από τους γονείς του δολοφόνου της κόρη της, του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Τι προβλέπει η απόφαση

Από τον 33χρονο πατέρα της, ήδη κρατούμενο για την δολοφονία της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, αφαιρείται προσωρινά και η γονική μέριμνα. Η οικογένειά του, βάση της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο. Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης μπορεί να προσφύγει εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις