Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 27/6: Προβλέψεις για την Κυριακή
PLUS

Ζώδια σήμερα 27/6: Προβλέψεις για την Κυριακή

Ζώδια σήμερα 27/6: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στη βελτίωση της κοινωνικής σου ζωής, αλλά και της εικόνας σου προς τα έξω. Ευκαιρία μέχρι τις 21/7 να πάρεις αποφάσεις και να τερματίσεις αδιέξοδες καταστάσεις, να επιδιώξεις την προσωπική σου γαλήνη, να υπερασπιστείς την προσωπικότητά σου και να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Με αυτήν την παιχνιδιάρικη και δραστήρια Αφροδίτη δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάει καλά η συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος

Η Αφροδίτη περνά στον ηλιακό 4ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 21/7. Έτσι θα υπάρξουν εξαιρετικές προοπτικές που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι εξασφαλίζοντάς σου περισσότερη γαλήνη και άνεση. Η βελτίωση ή η επιδιόρθωση σχέσεων με τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά κυρίως με τον αγαπημένο σου προτιμώνται κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από τη νέα της θέση σου δίνει το κέφι, την ξεγνοιασιά και την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις αυτά που πραγματικά σου αξίζουν.

woman in white sleeveless dress

Δίδυμοι

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει θετικά τις σχέσεις και τις επικοινωνίες σου με τους άλλους. Τόλμησε να διεκδικήσεις τους στόχους σου, να δείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες τόσο στα εργασιακά, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και να το διεκδικήσεις. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά ένα καινούριο πρόσωπο εισβάλει δυναμικά στη ζωή σου.

Καρκίνος

Από σήμερα και μέχρι τις 21/7 έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις την κοινωνικότητά σου, να συμπαρασταθείς και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με την οικογένεια. Η επίδρασή της ήδη φαίνεται από σήμερα, που ξυπνάς με καλή και συμπονετική διάθεση για τους άλλους. Προετοιμάσου για νέες προτάσεις στα εργασιακά, ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου και μην πεις όχι έστω κι αν στην αρχή νιώσεις να σε κατακλύζει το άγχος. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, προμηνύονται τα καλύτερα για αυτό κατεύνασε το άγχος και τις ανησυχίες σου.

Λέων

Η Αφροδίτη σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και αυτή η όμορφη παραμονή θα διαρκέσει έως τις 21/7. Είναι μια από τις πιο ισχυρές στιγμές του χρόνου για προσωπική έλξη και μαγνητισμό όσων και όποιων χρειάζεσαι στη ζωή σου. Επίσης είναι μια περίοδος ανταμοιβής για τις πρόσφατες προσπάθειές σου στα εργασιακά. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά καιρός να πάρεις τις αποφάσεις σου, να διαγράψεις προβληματικές καταστάσεις και να προχωρήσεις μπροστά.

women's white tank top and blue shorts

Παρθένος

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αρμονίας σήμερα μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όπου και θα παραμείνει έως τις 21/7. Είναι ένα διάστημα που χρησιμοποιείται καλύτερα για την εξερεύνηση των προσωπικών αναγκών και επιθυμιών σου. Μόνο θετικές εξελίξεις προμηνύονται αυτό το διάστημα, για αυτό φρόντισε να πάρεις τα πάνω σου. Νέες συνεργασίες ίσως σε βάλουν στη διαδικασία να αλλάξεις ή να επεκτείνεις τις επαγγελματικές δραστηριότητές σου.

Ζυγός

Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στον 11ο ηλιακό σου οίκο και θα παραμείνει έως τις 21/7. Αυτός ο κύκλος είναι εξαιρετικός για κοινωνικοποίηση και σύνδεση και σου δίνει τη δυνατότητα να εκτιμήσεις πλήρως τα οφέλη της χαλάρωσης. Αυτή η διέλευση επίσης έρχεται σαν καλωσόρισμα στις φιλίες, την αγάπη και την προσωπική έκκληση. Νέες γνωριμίες θα κερδίσουν την καρδιά σου αν είσαι μόνη κι αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, προετοιμάσου για νέες εμπειρίες, υποσχέσεις και πραγματοποιήσεις.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη μεταβαίνει στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος σήμερα δημιουργώντας μια ώρα νίκης για εσένα σε δημόσια και επαγγελματικά επίπεδα μέχρι τις 21/7. Μπορεί να απολαύσεις μια έντονη επιθυμία να προσφέρεις κάτι μοναδικό ή δημιουργικό στους γύρω σου και οι άλλοι αναγνωρίζουν την προσφορά και τα ψυχικά σου χαρίσματα. Νιώθεις απελευθερωμένη και έτοιμη να διεκδικήσεις ό,τι δικαιούσαι στη συναισθηματική σου ζωή.

man in black tank top wearing black hat holding purple flowers

Τοξότης

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα φέρνει ισορροπία στις σχέσεις σου και διευκολύνει συμφωνίες και συζητήσεις. Μπορείς να οργανώσεις ταξίδια και αποδράσεις που θα ενισχύσουν την ψυχολογία σου και θα επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση, το κέφι και αγάπη σου για τη ζωή. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται κι εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά έχεις τη δυνατότητα πια να επιλέξεις και όχι να σε επιλέξουν.

Αιγόκερος

Καιρός να βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε μια τάξη, να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Έχεις τη δυνατότητα και το χρόνο να επεξεργαστείς νέες προτάσεις και ξεκινήματα, να πάρεις τις αποφάσεις σου εξετάζοντας πρώτα κάθε πιθανότητα και ενδεχόμενο. Μια περίοδος ηρεμίας και συναισθηματικής ασφάλειας προβλέπεται για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας έρχεται μέσα από την κοινωνικότητά σου.

woman in orange collared shirt near purple-petaled flower

Υδροχόος

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα από σήμερα σε ωθεί για ξεκαθαρίσματα και οριστικές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Μικρές αλλαγές στα εργασιακά σου δημιουργούν την αίσθηση αισιοδοξίας που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις μπροστά. Στόχος σου είναι να ξεφύγετε από τη ρουτίνα με τον ερωτικό σύντροφό σου, για αυτό και εμπιστεύεσαι το ένστικτο και τη φαντασία σου. Εσύ που είσαι μόνη, προμηνύονται πολλά και ευχάριστα για τη συναισθηματική σου ζωή.

Ιχθείς

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα από σήμερα αρχίζουν τα πράγματα και οι υποθέσεις που σας απασχολούν να βρίσκουν το δρόμο τους. Οι αποφάσεις σου πλέον είναι συνετές και ως στόχο τους έχουν τα δικά σου συμφέροντα. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται δίνοντάς σου ερεθίσματα για νέους στόχους και κριτήρια. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της είτε είσαι σε μια σχέση είτε όχι.

Tlife
woman in black shirt taking selfie
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις