Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler – τελικός: Ποιοι παίκτες θα βρεθούν στο φινάλε
LIFESTYLE

Survivor spoiler – τελικός: Ποιοι παίκτες θα βρεθούν στο φινάλε

Survivor spoiler - τελικός: Η αποχώρηση της Κυριακής και οι αλλαγές στο φινάλε

Το Survivor 4 έχει μπει στην τελική ευθεία και το μεγάλο φινάλε είναι πολύ κοντά. Μετά και την αποχώρηση της Κυριακής, που σύμφωνα με τα τελευταία spoiler θα είναι αυτή του Γιώργου Ασημακόπουλου, οι διαρροές για την τελική δυάδα ή ακόμη και το νικητή του παιχνιδιού έχουν πάρει φωτιά.

Ο μεγάλος τελικός, λοιπόν, έρχεται και φαίνεται πως τρεις θα είναι οι παίκτες, που θα βρεθούν στην Ελλάδα για να αναμετρηθούν. Κι αυτό, επειδή, μετά τη σημερινή (20/6) αποχώρηση, για την οποία ήδη γνωρίζουμε θα φύγει Πατρινός σχεδιαστής και επιχειρηματίας, θα ακολουθήσουν λογικά άλλες δύο στις επόμενες ισάριθμες εβδομάδες, αν και ο Λιανός θα ξεκαθαρίσει σύντομα το ποια θα είναι η διαδικασία, μέχρι την ανάδειξη του νικητή, γυρίζοντας στην χώρα.

Τα μεγάλα φαβορί και ο νικητής του ριάλιτι

Ποιοι παίκτες έχουν το προβάδισμα για την νίκη και ποιος διαθέτει τον πρώτο λόγο για το μεγάλο έπαθλο σύμφωνα και με τον παράγοντα που λέγεται “τηλεθεατές”; Η διαίσθηση των περισσότερων είναι, ότι οι δύο επικρατέστεροι δεν είναι άλλοι από τον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο, με τυπικές και άτυπες ψηφοφορίες να διεξάγονται ήδη στα μέσα δικτύωσης.

Μια από αυτές ήταν και αυτή του athensmagazine.gr, σ΄θμφωνα με τα αποτελέσματα της οποίας, ο Σάκης Κατσούλης προηγείται με 55% έναντι 45% του Ηλία, αν και αυτά είναι στοιχεία που μπορούν να ανατραπούν στις επόμενες εβδομάδες. Το σίγουρο είναι, ότι έχει τον πρώτο λόγο και νικητής, μάλλον, θα είναι κάποιος από τους παίκτες, που μπήκαν στην πορεία του ριάλιτι.

Δείτε το αποψινό trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις