Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler – αποχώρηση σήμερα 27/6: Αυτός είναι ο παίκτης που φεύγει
LIFESTYLE

Survivor spoiler – αποχώρηση σήμερα 27/6: Αυτός είναι ο παίκτης που φεύγει

Survivor spoiler - αποχώρηση σήμερα 27/6: Τι ισχύει για τις φήμες ότι έφυγε η Μαριαλένα

Survivor spoiler – αποχώρηση σήμερα 27/6: Οι απανωτές και ανατρεπτικές εξελίξεις είναι καθημερινό πλέον φαινόμενο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, το οποίο βλέπουμε να φτάνει προς το τέλος του. Ο Σάκης Κατσούλης έκανε μία εντυπωσιακή εβδομάδα ξανά, παίρνοντας δύο από τις τρεις διαθέσιμες ασυλίες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γλιτώσει από την υποψηφιότητα του. Έτσι, ο Κόρο που είχε πάρει την πρώτη ασυλία, επέλεξε τη Μαριαλένα να πάρει τη θέση του Κατσούλη και να βγει υποψήφια προς αποχώρηση.

Από κει και πέρα, την ακολούθησαν στον τάκο τόσο ο Ασημακόπουλος αλλά και ο Κόρο, με έναν από τους τρεις να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Κυριακής. Οι τρεις τους λοιπόν, δόθηκαν στην κρίση του κοινού, το οποίο αποφάσισε για τον ποιον θέλει να συνεχίσει να βλέπει στην πορεία.

Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor;

Η Κυριακή έφτασε και απόψε το βράδυ θα μάθουμε ποιος είναι ο παίκτης που θα βρεθεί εκτός Survivor, φτάνοντας ένα βήμα πριν τον ημιτελικό. Η παρεξήγηση με τη Μαριαλένα και το βίντεο του Ατζούν τελικά δεν έδειξε τον παίκτη που αποχωρεί, αφού η παίκτρια των Μπλε, παραμένει στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τον άνθρωπο μας στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα είναι αυτός που δεν θα καταφέρει να μπει στην τελική τετράδα.

Τι συνέβη με τη Μαριαλένα

Ένα live του Ατζούν Ιλιτζαλί στο Instagram με τους Έλληνες παίκτες, άναψε “φωτιές” για πιθανή αποχώρηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, καθώς η ίδια δεν εμφανίζονταν στο βίντεο. Πολλοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου που θεώρησαν πως πρόκειται για γκάφα που αποκαλύπτει την αποχώρηση της Μαριαλένας από το Survivor την ερχόμενη Κυριακή. Ο Γιώργος Λιανός ανήρτησε ένα Instastory, με το οποίο τόνιζε ότι η Μαριαλένα απουσίαζε από το Instagram live, καθώς ήταν στο νοσοκομείο για προγραμματισμένος εξετάσεις. Ο παρουσιαστής διέγραψε, ωστόσο, τη συγκεκριμένη ανάρτηση λίγη ώρα μετά, δημιουργώντας απορίες για την εν λόγω κίνηση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις