Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πετρούνιας Ντόχα – πρόκριση: Τα δάκρυα στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πετρούνιας Ντόχα – πρόκριση: Τα δάκρυα στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου

Πετρούνιας Ντόχα - πρόκριση: Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα.

Σπουδαία μέρα είναι η σημερινή για τον Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος θα δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στο αγώνισμα των κρίκων εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμά του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ντόχα και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βαθρού, κερδίζοντας ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, με τη βαθμολογία του (15.500) να του εξασφαλίζει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς.

Κατά την απονομή του μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, ο Λευτέρης Πετρούνιας προσπάθησε να συγκρατήσει τη συγκίνηση και τα δάκρυα του, με τις κάμερες να απαθανατίζουν τη στιγμή. Υπενθυμίζεται ότι ο “άρχοντας” των κρίκων έδωσε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της αθλητικής του καριέρας, αφού έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεύτερος στον τελικό ήταν ο Βραζιλιάνος Αρτούρ Ζανέτι με 14.933 βαθμούς και τρίτος ο Ιρανός Μαχντί Αχμάντ Κοχάνι με 14.800.

Πετρούνιας Ντόχα: Το συγκινητικό μήνυμα της γυναίκας του

Η σύζυγος του «βασιλιά» των κρίκων δήλωσε «υπερήφανη μέχρι τον ουρανό» για τον τεράστιο Έλληνα πρωταθλητή με ανάρτηση της στα social media, τονίζοντας ότι κλαίει ακόμα από χαρά. «Κλαίω ακόμα, ανεβάζω αυτό γιατί ο κόσμος το είχε σίγουρο….λίγοι όμως γνώριζαν τι έπρεπε να καταφέρεις για να πάρεις αυτή την πολυπόθητη πρόκριση σήμερα και αυτοί οι λίγοι μαζί με όλο τον κόσμο κλαίνε ακόμα από χαρά και υπερηφάνεια! Μπράβο γιατί κατάφερες αυτό που μόνο εσύ θα μπορούσες, μόνο η δική σου ψυχή θα έκανε το καλύτερο πρόγραμμα την πιο δύσκολη στιγμή, μπράβο γιατί ακόμα και όταν όλα γύρω σου έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρεις εσύ δούλευες πιο σκληρά και το πίστευες! Μπράβο για όλα αυτά και για όλα τα υπόλοιπα !Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Τα καταφέρατε», ανέφερε στην ανάρτηση της η Βασιλική Μιλλούση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις