Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική μπάσκετ: Με προβλήματα στο προολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική μπάσκετ: Με προβλήματα στο προολυμπιακό

Εθνική μπάσκετ: Σπανούλης, Παπαπέτρου, Πρίντεζης, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν βρίσκονται στην δωδεκάδα της εθνικής μας ομάδας.

Δεν μπορεί να πιστέψει τα προβλήματα που προέκυψαν πριν και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας για το προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά ο Ρικ Πιτίνο. «Ξεκίνησα με σπουδαία εμπειρία και με θρυλικά ταλέντα, τώρα φεύγω για τον Καναδά με μια εντελώς διαφορετική ομάδα, νέα και γεμάτη ενέργεια. Σπουδαία άτομα που μου έχουν δώσει όσα έχουν. Θα είναι διασκεδαστική εμπειρία. Πάμε Ελλάδα», έγραψε ο Αμερικανός στο Twitter, λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Βικτόρια.

Ο Πιτίνο υπολόγιζε στον Βασίλη Σπανούλη, στον Ιωάννη Παπαπέτρου, στον Γιώργο Πρίντεζη, ονειρευόταν τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, όμως οι τρεις πρώτοι είναι τραυματίες και οι δύο τελευταίοι αγωνίζονται με τους Μπακς στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας απέναντι στους Ατλάντα Χοκς.

 

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής για το προολυμπιακό τουρνουά: Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ντίνος Μήτογλου, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βασίλης Καββαδάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις