Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια Ιούλιος 2021: Ποιοι ευνοούνται από τις αλλαγές του Άρη
PLUS

Ζώδια Ιούλιος 2021: Ποιοι ευνοούνται από τις αλλαγές του Άρη

Ζώδια Ιούλιος 2021: Τι αλλάζει μέχρι τα τέλη Ιουλίου και ποιοι θα έχουν... ρέντα!

Ο Άρης εισέβαλε στο ζώδιο του Λέοντα από τις 11 Ιουνίου και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει αυτή τη θέση μέχρι και τις 29 Ιουλίου. Η παραμονή του εκηκτικού Άρη στον αναμφίβολα ταιριαστό του Λέοντα δημιουργεί ένα ευνοϊκό σκηνικό για τρία συγκεκριμένα ζώδια. Ο Αρης στο «λιοντάρι» σημάνει την τόλμη και τη θετική ενέργεια, με αποτέλεσμα τα τρία ζώδια που ακολουθούν να δουν αλλαγές στην καθημερινότητά τους και μάλιστα προς το καλύτερο

Άπλωσε τα χέρια και μάζευε τύχη Κριέ

Η παρουσία του κυβερνήτη σας άρη στο ζώδιο του Λεόντα σημαίνει ότι αυτό το διάστημα θα παίρνετε ό,τι ζητάτε. Η δύναμη που θα αισθάνεστε αναμένεται να είναι σαρωτική και αυτή φορά τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο. Η ενέργεια του Αρη θα σας οδηγήσει στον στόχο σας.

Λέων φυσικά!

Η παρουσία του Άρη, δε θα μπορούσε παρά να σας ευνοεί. Ο κόσμος σας παίρνει φωτιά με την καλή έννοια. Κοιτάτε το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία, ενώ τώρα φαίνεται ότι είναι ευκαιρία σας να κάνετε αυτό που ονειρεύεστε. Μοιάζετε με μια μηχανή που παίρνει μπρος για ένα τεράστιο και περιπετειώδες ταξίδι.

Τοξοτάκια αγαπημένα

Ηδη, λογικά θα έχετε αρχίσει να αισθάνεστε ότι κάτι αλλάζει. Ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει θετικές αλλαγές και σας βρίσκει σε φάση ανανέωσης. Πλέον, για τον κόσμο του Τοξότη δεν υπάρχει χώρος για πράγματα και ανθρώπους που σας κρατάνε πίσω ή στο περίμενε. Οι ενέργειες είναι στο χέρι σας και είναι αυτές που θα σας απελευθερώσουν.

Δείτε πως θα τελειώσει ο Ιούνιος για τα ζώδια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις