Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΑΤΜ διάρρηξη: Με βαριοπούλα στο χέρι
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΤΜ διάρρηξη: Με βαριοπούλα στο χέρι

ΑΤΜ διάρρηξη: Προσπάθησε, αλλά η γρήγορη άφιξη των αστυνομικών οδήγησε στη σύλληψη του επίδοξου διαρρήκτη ΑΤΜ στη ΒΙΠΕ Ιωαννίνων.

Με βαριοπούλα και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία έφθασε στη Βιομηχανική Ζώνη Ιωαννίνων, με σκοπό να διαρρήξει το ΑΤΜ, που είχε εντοπίσει ότι στεγαζόταν στο χώρο για τις ανάγκες σε μετρητά των εργαζομένων. Όμως από τα χτυπήματα με τη βαριοπούλα τον… άκουσαν, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και περιπολικά έφθασαν στη Βιομηχανική Ζώνη. Διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει προσπάθεια με χτυπήματα και με τα εργαλεία για διάρρηξη του ΑΤΜ, η οποία δεν ολοκληρώθηκε, λόγω της ξαφνικής παρουσίας αστυνομικών. Οι αστυνομικοί που κατέφθασαν άμεσα στο σημείο τον εντόπισαν εντός Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου και τον συνέλαβαν, πριν προλάβει να διαφύγει. Κατασχέθηκαν η βαριοπούλα καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες, σε ρεπορτάζ της η Alpha freepress είχε ενημερώσει ότι δυο… Κοσσοβάροι ταξίδεψαν κρυφά στην Ελλάδα με σκοπό να πραγματοποιήσουν κλοπές μεγάλων χρηματικών ποσών, ιδιαίτερα από ΑΤΜ στη Βόρειο Ελλάδα και να επιστρέψουν. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της ασφάλειας Κατερίνης, επρόκειτο για τους δράστες, που βρίσκονταν πίσω από τη διάρρηξη του Αυτόματου Μηχανήματος Αναλήψεων από το οποίο είχαν αρπάξει τις κασετίνες με 127.400 ευρώ, στις 5 Ιουνίου, στο Δίον.

Σύλληψη του ενός δράστη

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φθάσουν γρήγορα στα ίχνη τους και μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Κατερίνης να συλλάβουν τον έναν εξ αυτών, ηλικίας 34 ετών, ενώ γνωρίζουν τα στοιχεία και του δεύτερου τον οποίο αναζητούν ακόμη, όπως και τα χρήματα από το Μηχάνημα. Η διάρρηξη του ΑΤΜ, που ήταν τοποθετημένο από την Τράπεζα εξωτερικά του ΚΕΠ έγινε ξημερώματα της 5ης Ιουνίου, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το πάρα μικρό.

Περιπολικό
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις