Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τσίχλα στα μαλλιά: Αφαίρεσέ τη χωρίς να τα κόψεις με ψαλίδι
PLUS

Τσίχλα στα μαλλιά: Αφαίρεσέ τη χωρίς να τα κόψεις με ψαλίδι

Τσίχλα στα μαλλιά: Η πιο "ανώδυνη" αφαίρεση χωρίς να χάσετε ούτε μία τρίχα

Και εκεί που είσαι στο πλοίο με τους φίλους σου μέσα στην τρελή χαρά, κάποιο αστείο σε έκανε να γελάσεις πολύ με αποτέλεσμα να φύγει η τσίχλα που μασούσες και να κολλήσει στο χειρότερο σημείο που θα μπορούσε, τα μαλλιά. Πριν πανικοβληθείς και αρχίσεις τις υστερίες, σκέψου ότι παρακάτω θα βρεις tips που θα σε βοηθήσουν να αφαιρέσεις αυτόν τον σατανά από τα μαλλιά σου χωρίς να χρειαστεί να τα κόψεις με ψαλίδι ή ακόμη και να τα ξεριζώσεις.  Για αρχή είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείτε ότι δεν πρέπει να πανικοβληθείτε τραβώντας την τσίχλα ούτε φυσικά να κόψετε ολόκληρη τούφα. Υπάρχει τρόπος να ξεκολλήσετε την τσίχλα από τα μαλλιά χωρίς να πιάσετε ψαλίδι στα χέρια σας.

Το απίστευτο τρικ

Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο, πέσαμε πάνω σε ένα πανέξυπνο τρικ. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι σαμπουάν και λάδι (ή φυστικοβούτυρο!). Όλα τα είδη λαδιού που προέρχονται από λαχανικά κάνουν, όπως το ελαιόλαδο.(Σίγουρα θ αμπορείτε να βρείτε μέχρι και στο πλοίο!)

Τι κάνετε: Αλείψτε την τσίχλα με λάδι ή φυστικοβούτυρο με τα δάχτυλά σας ή μια παλιά οδοντόβουρτσα. Τρίψτε απαλά και προσπαθήστε να το κρατήσετε στην περιοχή που θέλετε. Αφήστε το να «καθίσει» για λίγα λεπτά όσο τα φυσικά έλαια κάνουν τη δουλειά τους.  Η τσίχλα θα κολλάει λιγότερο και θα γίνει πιο σκληρή. Όταν η τσίχλα σκληρύνει, αφαιρέστε την απαλά με τα δάχτυλά σας, χωρίς να τραβήξετε τις τρίχες των μαλλιών σας.  Λούστε τα μαλλιά με ένα ήπιο αλλά αποτελεσματικό σαμπουάν, ή απλά βρέξτε τα με λίγο νερό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις