Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Μια σπουδαία μεταγραφή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Μια σπουδαία μεταγραφή

Ολυμπιακός: Μια σπουδαία προσθήκη, που ανεβάζει επίπεδο τους πρωταθλητές Ελλάδας και θα βοηθήσει πολύ στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης έφθασε στον Πειραιά ο 25 χρόνος Καμερουνέζος Πιερ Κουντέ, ο οποίος, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ο Κουντέ εχει αγωνιστεί 19 φορές με την εθνική ομάδα του Καμερούν και στο γερμανικό πρωτάθλημα εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις του. Η προσθήκη του 25χρονου χαφ στο ρόστερ του Λιμανιού αποτελεί μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Με την προσθήκη του Κουντέ ο Ολυμπιακός θα είναι πανίσχυρος στον άξονα και κυρίως έτοιμος για το ενδεχόμενο να πουληθεί ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος ήδη «πολιορκείται» από αρκετές ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Νάπολι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πιερ Κουντέ αποτελεί τη δεύτερη φετινή μεταγραφή για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, μετά τον Τικίνιο. Δύο σπουδαίες προσθήκες, που ανεβάζουν επίπεδο τους πρωταθλητές Ελλάδας και θα βοηθήσουν πολύ στην νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι πρώτες δηλώσεις

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Οποιαδήποτε δήλωση θα την κάνω αύριο μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις