Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Φριζάρουν τα μαλλιά μου: Αντιμετωπίστε το φυσικά και άμεσα
PLUS

Φριζάρουν τα μαλλιά μου: Αντιμετωπίστε το φυσικά και άμεσα

Φριζάρουν τα μαλλιά μου: Δείτε τι να κάνετε για να το αντιμετωπίσετε

Τα μαλλιά είναι το νούμερο ένα στοιχείο της εμφάνισής μας και πάντα μας ενδιαφέρει να δείχνουν όμορφα και υγιή. Παρόλα αυτά, καιρικές και άλλες συνθήκες δεν ευνοούν την άρτιά τους κατάσταση. Συγκεκριμένα, αν και το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, ο καιρός ακόμη είναι ασταθής και η υγρασία κάνει το μαλλί σου να μοιάζει σαν των Μπόνει Εμ. Είτε λοιπόν πρόκειται για υγρασία, είτε για αέρα είτε απλά για δύσκολη τρίχα το αποτέλεσμα είναι ένα και είναι άκρως ενοχλητικό. Πριν αρχίσει να καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που αφιέρωσες τόση ώρα να ισιώνεις τα μαλλιά σου δες παρακάτω κάποια δοκιμασμένα κόλπα.

Ρολό κουζίνας

Κόψε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνα και πέρασε σε στυλ “φακέλου” μικρές ποσότητες μαλλιών. Με αυτή τη μέθοδο χάνεται ο “ηλεκτρισμός” που κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται άστατα και τα επαναφέρει στην κανονική τους μορφή.

Λάδι ή κοντίσιονερ

Βάλε μια μικρή ποσότητα λαδιού ή κοντίσιονερ και πέρασε όλα τα μαλλιά από τη ρίζα. Προσοχή! Μην υπερβάλεις με την ποσότητα γιατί μετά θα φαίνονται τα μαλλιά λαδωμένα.

Σπρέι μαλλιών

Βάλε ένα καλό σπρέι μαλλιών, που προστατεύει από τις υψηλές θερμοκρασίες πριν χρησιμοποιήσεις την πρέσα.Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται σε κάθε τούφα που θα περάσεις την ισιωτική, αφού μόνο έτσι δεν καίγονται και αποφεύγεται η εμφάνιση ψαλίδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις