Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – ασυλία σήμερα 22/6: Ποιος παίκτης κερδίσει απόψε
LIFESTYLE

Survivor – ασυλία σήμερα 22/6: Ποιος παίκτης κερδίσει απόψε

Survivor - ασυλία σήμερα 22/6: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει - Ποιον θα δώσει στον "τάκο"

Το βράδυ της Δευτέρας το Survivor μας “χάρισε” ένα ακόμη δυνατό επεισόδιο σε αγωνιστικό επίπεδο. Μετά από πολύ καιρό ο Κόρο έδειξε να μην απειλείται από κανέναν αντίπαλο, κάνοντας μια πολύ εντυπωσιακή άνοδο στατιστικά. Με αυτό τον τρόπο, κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία και εκτός από το έπαθλο που απόλαυσε με τον Ηλίας και τον Ασημακόπουλο, θα έπρεπε να επιλέξει και τον πρώτο υποψήφιο. Ανάμεσα στη Μαριαλένα και τον Σάκη… παίχτηκε η ψήφος όπως είναι λογικό και τελικά ο Κατσούλης ήταν αυτός που βγήκε στον τάκο.

Τα κλάματα και η δεύτερη ασυλία

Οι παίκτες θα αναμετρηθούν σε ακόμα ένα πολύ απαιτητικό στίβο μάχης και θα πρέπει να δώσουν το 100% για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη. Στο σημερινό επεισόδιο, οι παίκτες μη μπορώντας να κρύψουν τη συγκίνησή τους εξομολογούνται μπροστά στην κάμερα προσωπικές ιστορίες που δεν γνωρίζουμε για εκείνους. Το κλίμα θα είναι βαρύ με τους ίδιους να ξεσπούν σε κλάματα μιλώντας για στιγμές που τους έχουν στιγματίσει. Στη συνέχεια θα δούμε τον νικητή της ατομικής ασυλίας να ανακοινώνει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, την δεύτερη ασυλία κερδίζει για ακόμη μια φορά ο Σάκης Κατσούλης.

Μάλιστα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταφέρει να πάρει και την τρίτη, αφού αν το πράξει θα μπορέσει να γλιτώσει από την υποψηφιότητα του. Μαζί φυσικά με την ασυλία θα κερδίσει και το έπαθλο, στο οποίο θα πάρει μαζί του σίγουρα τη Μαριαλένα και έναν εκ των Κόρο ή Ηλία. Ακόμη, και σύμφωνα πάντα με τα spoilers θα υποδείξει τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις