Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Ηλιάκη κιλά: Αδυνατισμένη, ανανεωμένη, μια πανέμορφη μανούλα
LIFESTYLE

Μαρία Ηλιάκη κιλά: Αδυνατισμένη, ανανεωμένη, μια πανέμορφη μανούλα

Μαρία Ηλιάκη κιλά: Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε λιγότερο από έναν μήνα

Η Μαρία Ηλιάκη η οποία έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδες, αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε μετά τη γέννηση της κόρης της. Στις 31 Μαΐου, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη και μαζί ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Μαρία Ηλιάκη: «Είμαι πολύ τυχερή που έχω τον Στέλιο για σύντροφο»

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, δέχεται ερωτήσεις για το πώς έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, η Μαρία Ηλιάκη απάντησε μέσα από τον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

«Μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15»

«Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά», σχολίασε αρχικά στο βίντεο που ανέβασε. «Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα», εξήγησε η Μαρία Ηλιάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις