Αθήνα

°C

Τρίτη

03

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πιλότος – Γλυκά Νερά: Νέα μαρτυρία γείτονα που τον συνάντησε μετά τη δολοφονία
ΕΛΛΑΔΑ

Πιλότος – Γλυκά Νερά: Νέα μαρτυρία γείτονα που τον συνάντησε μετά τη δολοφονία

Πιλότος - Γλυκά Νερά: Τι δήλωσε γείτονας που μίλησε μαζί του μετά τη δολοφονία

Βροχή πέφτουν τα νέα στοιχεία της υπόθεσης των Γλυκών Νερών με πιο πρόσφατη τη μαρτυρία ενός γείτονα ο οποίος ισχυρίζεται ότι συναντήθηκε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν και ο 32χρονος φαινόταν μια χαρά. Ο άνθρωπος που μένει σε κοντινή απόσταση με το σπίτι που έγινε το έγκλημα, ανέφερε ότι όλοι στην περιοχή είναι σοκαρισμένοι από τις αποκαλύψεις. Πρόσθεσε ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι μπορεί ο Μπάμπης να έχει κακοποιήσει την Καραολάιν.  «Βλέπαμε έναν άνθρωπο που ερχότανε. Μια χαρούμενη κοπέλα.

Κι εμείς έχουμε μείνει. Δεν είχαμε κάποιο δείγμα. Βλέπαμε ένα χαρούμενο κορίτσι με το μωρό και τον σκύλο. Δεν είναι ότι είχαμε ένα δείγμα, ότι για παράδειγμα την πλάκωσε στις κλωτσιές. Έχουμε μείνει, έχουμε σοκαριστεί. Έχουμε τόση πληροφορία που έχουμε μείνει έκπληκτοι με το ποιους ζούσαμε δίπλα», ήταν τα λόγια του στην εκπομπή T-live. Αναφερόμενος στο βράδυ του φόνου, υποστήριξε ότι δεν άκουσε κάτι επειδή κοιμάται βαριά. Αντίθετα η σύζυγος του, που έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία, άκουσε το ξεψύχισμα του σκύλου που δολοφονήθηκε από τον πιλότο μετά την Καρολάιν.

«Ο Μπάμπης έδειχνε καλά και ήθελε να φύγει από το σπίτι»

Ο γείτονας του ζευγαριού προχώρησε και σε μια άλλη αποκάλυψη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του είχε μιλήσει με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που ήταν «μια χαρά», ενώ του πρότεινε να του χαρίσει κάποια έπιπλα καθώς είχε σκοπό να φύγει από τα Γλυκά Νερά. «Μετά τη δολοφονία μιλήσαμε μαζί του και ήταν μια χαρά. Μέχρι που μας έλεγε να μας δώσει τα έπιπλα, επειδή θα έφευγε. Ο Μπάμπης ήταν αψυχολόγητος από την πρώτη ημέρα που ήρθε, του έλεγες δηλαδή μια καλημέρα και μέχρι εκεί. Η σύζυγος ήταν πιο φιλική, αλλά ήταν και παιδί 20 χρονών. Δεν είχαμε σχέσεις. Η σύζυγός μου είχε σχέσεις με την Καρολάιν, δεν της είχε πει ότι ήθελε να φύγει. Δεν ακούγαμε καβγάδες. Γενικά ο κύκλος τους πρέπει να ήταν κλειστός. Μας έλεγε να στηρίξουμε την αστυνομία για την υπόθεση ο Μπάμπης. Οι σχέσεις μας ήταν καθαρά για τα ζώα. Ό,τι έχουμε το έχουμε πει στην αστυνομία», ήταν τα λόγια του.

Οι αντιδράσεις των γειτόνων του ζευγαριού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις