Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική μπάσκετ: Νέα προβλήματα για Πιτίνο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική μπάσκετ: Νέα προβλήματα για Πιτίνο

Εθνική μπάσκετ: Ο Βασίλης Σπανούλης ταλαιπωρείται ακόμη από το πρόβλημα στη γάμπα του και είναι δύσκολη η συμμετοχή του στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Ρικ Πιτίνο στην εθνική ομάδα μπάσκετ. Το αστέρι της ομάδας, ο Βασίλης Σπανούλης, που όλοι πάσχισαν για την επαναφορά του στην ομάδα, ταλαιπωρείται ακόμη από το πρόβλημα στη γάμπα του και μετρά ήδη πολλές μέρες εκτός προπονήσεων έχοντας χάσει και το Προολυμπιακό Τουρνουά. Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις πως ενδεχομέωνς αυτή την εβδομάδα θα μπορούσε να μπει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, αυτό δεν συνέβη. Ο 38χρονος γκαρντ θέλει όσο τίποτε να είναι παρών, έκανε πολύωρες θεραπείες καθημερινά, αλλά πονά κι εφόσον υπάρχει… ανωτέρα βία θα πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα. Άλλωστε και ο ίδιος δεν θα θέλει να στερήσει σε κάποιον άλλο μια θέση αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στις 30 Ιουλίου.

 

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του και όλα δείχνουν πως δεν θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο. Άλλωστε την Πέμπτη το αργότερο, θα «κλειδώσει» η τελική δωδεκάδα που θα αναχωρήσει για τον Καναδά. Οι υπόλοιποι 13 αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της Εθνικής είναι οι εξής: Καλάθης, Σλούκας, Λαρεντζάκης, Γιαννόπουλος, Λούντζης, Κατσίβελης, Κασελάκης, Ρογκαβόπουλος, Χρυσικόπουλος, Μήτογλου, Καββαδάς, Κ. Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις