Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πτώση αεροσκάφους Ηλεία: Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες
ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση αεροσκάφους Ηλεία: Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες

Πτώση αεροσκάφους Ηλεία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος έπεσε το πρωί της Δευτέρας (21/6) στον οικισμό Χαριάς του Δήμου Πύργου Ηλείας.

Μονοκινητήριο αεροσκάφος έπεσε στην Χαριά του δήμου Πύργου. Σύμφωνα με τo patrisnews, το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις έντεκα το πρωί της Δευτέρας. Πρόκειται για εκπαιδευτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα.

«Είναι ήδη ένα ασθενοφόρο εκεί. Δυστυχώς, και οι δυο επιβαίνοντες είναι νεκροί, τούς βρήκαν απανθρακωμένους» λέει ο κ. Μαθιόπουλος. Λίγα λεπτά αργότερα, την είδηση της πτώσης του αεροσκάφους -καθώς και ότι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους οι επιβαίνοντες- επιβεβαίωσε και η Πυροσβεστική. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Νωρίς το μεσημέρι, σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021,  κινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Σώμα για Έρευνα και Διάσωση μετά από ειδοποίηση για πτώση μικρού αεροσκάφους, εντός του οικισμού Χαριά Πύργου Ηλείας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα από την Π.Υ. Πύργου Ηλείας. Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους καθώς και δύο (2) άτομα εντός χωρίς αισθήσεις εντός του ανωτέρω οικισμού. Οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις συνεχίζουν περαιτέρω έρευνες στην ευρύτερη περιοχή»

Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής:

Σύμφωνα και με την ΕΡΤ, στο αεροσκάφος επέβαιναν δυο άτομα και μετά την πτώση του ανεφλέγη. Οπως αναφέρει το ilialive, το εκπαιδευτικό αεροσκάφος συνετρίβη δίπλα σε σπίτι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πτώσης

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις