Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση 20/6: Ποιοι παίρνουν το έπαθλο σήμερα, ποιος αποχωρεί
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 20/6: Ποιοι παίρνουν το έπαθλο σήμερα, ποιος αποχωρεί

Survivor spoiler αποχώρηση 20/6: Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα αλλά ένας θα είναι ο νικητής.

Survivor spoiler αποχώρηση 20/6: Ένα διαφορετικό επεισόδιο θα έχουν την ευκαιρία να δουν απόψε οι φανατικοί του Survivor. Καθώς το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει προς το τέλος του, οι Έλληνες παίκτες θα αγωνιστούν με τους αντίστοιχους της Ρουμανίας και στον στίβο μάχης θα πέσουν κορμιά. Τα μέλη της κόκκινης ομάδας των Ελλήνων λοιπόν, θα ενωθούν με αυτά των κόκκινων Ρουμάνων και το ίδιο θα γίνει και με αυτά των μπλε. Στο trailer μάλιστα βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να τάζει στους νικητές ένα τεράστιο έπαθλο. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι θα είναι, αλλά αν λάβουμε υπόψη τα προηγούμενα, τότε αυτό σίγουρα θα είναι κάτι πολύ καλό. Ποιοι θα πανηγυρίσουν στο τέλος; Θυμίζουμε ότι οι ομάδες έχουν αλλάξει και πάλι και σύμφωνα με τα spoilers από τον Άγιο Δομίνικο τη νίκη θα πάρουν οι κόκκινοι.

Survivor spoiler αποχώρηση 20/6: Ποιος θα φύγει;

Ο Σάκης Κατσούλης έκανε πάρτι την εβδομάδα που διανύουμε όπως φαίνεται και στα στατιστικά του Survivor, κερδίζοντας και τρεις ασυλίες του Survivor, φέρνοντας τους Amigos σε αδιέξοδο. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα ψήφισε την Ελένη, την Τρίτη τον Ασημακόπουλο και την Τετάρτη τον Κόρο, με αποτέλεσμα μόνο ο Ηλίας και η Μαριαλένα να του… ξεφύγουν. Οι τρεις παίκτες αφέθηκαν στα χέρια του κοινού, το οποίο αποφάσισε για το ποιον θα κρατήσει στο Survivor και ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το sportime, η Ελένη Χαμπέρη είναι αυτή που αποχωρεί και δε θα συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης. Την ίδια ώρα, θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο να καταρρέει. «Μου έχουν λείψει οι καταστάσεις, και όπου κοιτάμε, βλέπουμε εικόνες εδώ πέρα. Κοιτάζω και βλέπω την ένωση, πώς ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστούμε όλον αυτό τον πανικό. Το ότι δεν άντεχα τις εντάσεις και με κάποια άτομα είπαμε να φτιάξουμε την καλύβα των Amigos. Μου φαίνεται ότι έχει περάσει πολύ γρήγορα όλο αυτό. Μου φαίνεται σαν χθες η μέρα, που ήρθα εδώ. Αλλά είναι το σπίτι μας αυτή τη στιγμή και θα το αποχωριστούμε σε λίγο», θα αναφέρει στην κάμερα πλαντάζοντας στο κλάμα.

Survivor spoiler: Αυτός θα είναι ο νικητής;

To Survivor σπάει όλα τα κοντέρ τηλεθέασης τη φετινή σεζόν.  Oι συζητήσεις γίνονται κυρίως για τις αποχωρήσεις της εβδομάδας, αλλά και για το ποιος μπορεί να είναι ο φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης! H Kingbet έκανε το καθήκον της, μίλησε με τους Ελληνες traders και αυτοί μας έδωσαν τα φαβορί για νικητή του Survivor 2021!

Ο νικητής του Survivor σύμφωνα με τις στοιχηματικές!

Μετά τον Ντάφι, αποχώρησε και η Καρολίνα και σήμερα θα έχουμε νέα αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης! Ελένη, Κόρο ή Ασημακόπουλος θα πουν αντίο στον Άγιο Δομίνικο; Στις αποδόσεις τώρα, εδώ και κάποιες εβδομάδες, ο Σάκης Κατσούλης έχει… στρογγυλοκαθίσει στην 1η θέση των φαβορί για το Survivor και όχι άδικα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής κάνει… παππάδες και μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα, πήρε και τις τρεις ασυλίες! Έτσι στην κορυφή πλέον βρίσκουμε τον Σάκη Κατσούλη σε απόδοση 4.00! Από κοντά ακολουθεί ο Ηλίας Μπογδάνος σε απόδοση 4.50! Η πρώτη τριάδα κλείνει με τον Κόρο, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 5.00! Ακολουθεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο 7.00. Ίδια τιμή έχει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Ο Τριαντάφυλλος στο Σου Κου Family

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις