Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κορομηλά – Γερμανού: Το ημερολόγιο της Καρολάιν και τα tweets
LIFESTYLE

Κορομηλά – Γερμανού: Το ημερολόγιο της Καρολάιν και τα tweets

Κορομηλά - Γερμανού: Χαμός στο Twitter μετά την προβολή αποσπασμάτων του ημερολογίου

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Τις τελευταίες ώρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία από το βράδυ της 11ης Μαΐου, που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν. Μεταξύ άλλων, στα Μέσα έχουν προβληθεί και αποσπάσματα από το ημερολόγιο της 20χρονης.

Το ίδιο έκανε και η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αν και η Ναταλία Γερμανού είχε αντίρρηση με αυτό. Τουλάχιστον, έτσι ισχυρίστηκε στο Twitter. H παρουσιάστρια της εκπομπής απάντησε μέσω των social media για το συγκεκριμένο θέμα και δεν δίστασε να διαχωρίσει πλήρως τη θέση της, αναφέροντας ότι δεν έχει λόγο στη σκαλέτα της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πολύ λυπάμαι και θλίβομαι που παίξανε αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Καρολάιν παρά τις παρακλήσεις μου για το αντίθετο». Από την άλλη η Ρούλα Κορομηλά δεν φάνηκε να πείστηκε με την ανάρτηση της παρουσιάστριας και σε δικό της ποστ στο Twitter έγραψε: «Στις ψυχαγωγικές εκπομπές, όταν η κεντρική παρουσιάστρια κρίνει, επιθυμεί να μην προβληθεί κάτι στον αέρα της εκπομπής της για κάποιους λόγους, σαφώς και δεν προβάλλεται… Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

Όμως, ένα tweet που έκανε λίγο νωρίτερα η παρουσιάστρια, έρχεται να δικαιολογήσει και το… κράξιμο της Ρούλας Κορομηλά. Η Ναταλία Γερμανού είχε αποθεώσει τους συνεργάτες της για την εκπομπή που ήταν έτοιμη να βγει στον αέρα και τα θέματα που έχουν ετοιμαστεί, δηλαδή αυτά που σύμφωνα με τα όσα έγραψε λίγο αργότερα δεν ήθελε να προβληθούν.

Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τα αποσπάσματα που αναπαρήχθησαν από το ημερολόγιο της Καρολάιν

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ, με αφορμή αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Καρολάιν που αναπαρήγαγαν τα ΜΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Η τήρηση των κανόνων δεοντολογίας αποτελεί πρώτιστο καθήκον των δημοσιογράφων​. Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σε ορισμένα ΜΜΕ, τα οποία αναπαράγουν επιλεγμένα αποσπάσματα του ημερολογίου του θύματος της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, υπενθυμίζουμε, ότι ο δημοσιογράφος οφείλει, σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος, να σέβεται την προσωπικότητα, την αξιοπρέπεια και το απαραβίαστο της ιδιωτικής ζωής των ανθρώπων. Οι συνάδελφοι, κατά συνέπεια, οφείλουν να απέχουν από δημοσιεύματα που θίγουν τον πυρήνα της ιδιωτικής ζωής των πολιτών και των οικείων τους. Η δημοσιογραφία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπηρετεί ένα παιχνίδι εντυπώσεων, ούτε να υποκαθιστά την Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις