Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλυκά Νερά έγκλημα: «Άκουσα το κλάμα του σκύλου»
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά έγκλημα: «Άκουσα το κλάμα του σκύλου»

Γλυκά Νερά έγκλημα: Η κατάθεση της γειτόνισσας της άτυχης Κάρολαϊν, που προβλημάτισε τους αστυνομικούς.

Τα όσα έγιναν αντιληπτά από πλευράς το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν, κατέθεσε γειτόνισσα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, δεν άκουσε φωνές, αλλά ούτε και γάβγισμα σκύλου. Άκουσε μόνο, όπως καταθέτει, ένα γδούπο και και ένα ήχο που κατάλαβε πως ήταν κλάμα του ζώου.

«Δεν άκουσα καθόλου ούτε φωνές ούτε ουρλιαχτά από το σπίτι των παιδιών εκείνη τη νύχτα. Αν η Καρολάιν φώναζε θα το άκουγα σίγουρα …» αναφέρει σε μια από τις καταθέσεις της στους αστυνομικούς η γειτόνισσα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι στις 4:20 τα ξημερώματα άκουσε ένα θόρυβο σαν «γκντούπ» και αμέσως μετά «έναν ήχο που έβγαλε ο σκύλος της Καρολάιν».

Η συμπληρωματική κατάθεση

Αναλυτικά, στη συμπληρωματική της κατάθεση στις 17/6 στις αστυνομικές αρχές, η συγκεκριμένη μάρτυρας ανέφερε: «Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ του σαλονιού του σπιτιού μου, που βρίσκεται στο ισόγειο. Σαν άνθρωπος κοιμάμαι πολύ ελαφρά. Την 4:20 ώρα άκουσε ένα θόρυβο σαν «γκντούπ» και αμέσως μετά έναν ήχο που έβγαλε ο σκύλος της Καρολάιν. Αυτός ο ήχος ήταν στιγμιαίος και κατάλαβα ότι ήταν κλάμα του ζώου και όχι γάβγισμα. Αυτό σας το λέω γιατί αγαπάω πολύ τα ζώα και καταλαβαίνω πότε ένα σκυλί κλαίει. Πάντως γάβγισμα δεν άκουσα καθόλου ούτε πριν ούτε μετά το κλάμα του ζώου. Αν ο σκύλος των παιδιών δίπλα γαβγίζει θα το άκουγα σίγουρα. Ο σκύλος βέβαια ήταν ήσυχος και δεν ακουγόταν αλλά όπως σας είπα και την προηγούμενη φορά το σπίτι το δικό μου και της Καρολάιν είναι μεσοτοιχία και ακούγονται ήχοι από το ένα σπίτι στο άλλο.

Για να σας δώσω να καταλάβετε ότι ακούγονται όλα αν μία γάτα της Καρολάιν νιαουρίσει, εγώ την ακούω και μάλιστα σε τέτοιες περιπτώσεις έστειλα μήνυμα στην Καρολάιν να μου πει αν όλα ήταν καλά με τα ζωάκια. Για να συνεχίσω όμως αυτό που σας έλεγα μετά το κλάμα του σκύλου το μόνο που άκουσα ήταν κάποια βήματα στην σκάλα. Απ’ όσο κατάλαβα αυτά τα βήματα ήταν από έναν άνθρωπο και μου φάνηκε σαν να κατέβαινε τη σκάλα. Στην ερώτηση που μου κάνετε σας λέω πως δεν άκουσα καθόλου ούτε φωνές ούτε ουρλιαχτά από το σπίτι των παιδιών εκείνη τη νύχτα. Αν η Καρολάιν φώναζε θα το άκουγα σίγουρα κι αυτό αφού όπως σας είπα άκουγα τα νιαουρίσματα από τις γάτες πόσο μάλλον τη νύχτα που δεν ακούγονται γενικά θόρυβοι, σίγουρα θα άκουγα ουρλιαχτά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις