Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έγκλημα Γλυκά Νερά: Επίλογος στο ειδεχθές έγκλημα
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Επίλογος στο ειδεχθές έγκλημα

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Το «έξυπνο ρολόι» της Κάρολαϊν συνέτριψε τον ισχυρισμό του 33χρονου πιλότου για την ώρα που σταμάτησε η καρδιά της 20χρονης μητέρας.

Η Κάρολαϊν, η στυγερή δολοφονία της οποίας, αλλά και η εξιχνίασή της, συγκλονίζουν το πανελλήνιο «έδειξε» στους αστυνομικούς το πρόσωπο του ανθρώπου που έκοψε το νήμα της ζωής της δίπλα στο 11 μόλις μηνών κοριτσάκι της, πριν από 40 ημέρες στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Μέσα στο «έξυπνο ρολόι», που φορούσε και δεν αποχωριζόταν ποτέ ήταν καταχωρημένα όλα εκείνα τα στοιχεία που άνοιξαν τον δρόμο για τη μεγάλη ανατροπή και οδήγησαν στη σύλληψη και την ομολογία του 33χρονου πιλότου συζύγου της. Στο δε κινητό της τηλέφωνο ήταν καταχωρημένο και ανακτήθηκε το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας της. Δεν είχαν οι αστυνομικοί, παρά να ανακτήσουν αυτά τα στοιχεία και να σχηματίσουν τη δικογραφία κατά του συζύγου της, ο οποίος επί 40 ημέρες έπαιζε θέατρο.

Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Το «έξυπνο ρολόι» της Κάρολαϊν, το οποίο μεταδίδει και αποθηκεύει στοιχεία και στο κινητό τηλέφωνο, συνέτριψε τον ισχυρισμό του 33χρονου πιλότου για την ώρα που σταμάτησε η καρδιά της 20χρονης μητέρας, δήθεν «στα χέρια του κοντού, εύσωμου δολοφόνου με τα μελιά μάτια». Διαπιστώθηκε ότι οι παλμοί είχαν πάψει να καταγράφονται πολύ πριν από την «εισβολή των στυγνών κουκουλοφόρων» τη μοιραία νύχτα. Στο ίδιο το κινητό της η Κάρολαϊν «έδινε» στους αστυνομικούς να διαβάσουν το… κίνητρο του δολοφόνου της, που δεν ήταν τίποτε άλλο από την απόφασή της να πάρει το μωρό της και να εγκαταλείψουν τη μεζονέτα και τον πιλότο.

Τα μηνύματα

Εκεί, ανακτήθηκαν γραπτά μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον σύζυγό της τη μοιραία βραδιά και τα οποία ήταν οξύτατα. Οι σύζυγοι τα αντάλλασσαν, ενώ βρίσκονταν μεν στην μεζονέτα και οι δύο, σε διαφορετικούς όμως χώρους. «Θα φύγω με το μωρό», έγραφε η Κάρολαϊν, για λόγο που δεν είχε μέχρι πρότινος διευκρινισθεί. Στα ανακτηθέντα στοιχεία του ίδιου τηλεφώνου διαπιστώθηκε ότι η Κάρολαϊν είχε επικοινωνίες προκειμένου να εξασφαλίσει ξενοδοχείο για να μείνει προσωρινά μετά την αποχώρησή της από τη μεζονέτα.

Η κάρτα της κάμερας

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ακόμη ότι η κάρτα SIM από την κάμερα είχε αφαιρεθεί αρκετές ώρες πριν από την δολοφονία της Κάρολαϊν και σε καμία περίπτωση δεν έστεκε ο ισχυρισμός ότι οι «στυγνοί ληστές» την πήραν μαζί τους φεύγοντας, διαδικασία που απαιτεί χρόνο και δεν τη συνηθίζουν οι κακοποιοί που επιδιώκουν να φύγουν το γρηγορότερο από τη σκηνή του εγκλήματος. Όλα αυτά τα στοιχεία, αλλά και μια σημαντική μαρτυρία από πρόσωπο-κλειδί, που γνώριζε τα ενδότερα των τεταμένων σχέσεων των συζύγων… απογείωσαν το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Πέμπτης, με κατεύθυνση την Αλόννησο όπου τελείτο το μνημόσυνο της Κάρολαϊν.

 

 

Επτά ώρες

Επτά ώρες αρνιόταν ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την ενοχή του. Κάτω όμως από το βάρος των συντριπτικών στοιχείων, που του παρουσίαζαν δύο αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής αναγκάστηκε να ομολογήσει την αλήθεια που όλοι υποπτεύονταν, αλλά δεν ήθελαν να πιστέψουν. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, αποδίδει την πράξη του σε βρασμό ψυχής. Υποστήριξε ότι εκείνο το βράδυ η Κάρολαϊν, εξοργισμένη για λόγο που δεν έχει αποκαλυφθεί, τον έδιωξε από το κρεβάτι για μια ακόμη φορά. Πάντα κατά τους ισχυρισμούς του, η 20χρονη άφησε εκνευρισμένη το μωρό μέσα στην κούνια του, γεγονός που τον εξόργισε, όπως λέει και τον οδήγησε στο έγκλημα. Με μια μπλούζα της έφραξε στόμα και μύτη, προκαλώντας ασφυξία στο άτυχο κορίτσι.

Στη συνέχεια σκηνοθέτησε τη ληστεία μόνος του. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί το έκανε απάντησε ότι το σκέφτηκε «για χάρη του μωρού του». Είπε ότι σκέφτηκε ότι θα μεγαλώσει χωρίς μητέρα και αποφάσισε ότι θα έκανε τα πάντα για να είναι δίπλα της και να τη μεγαλώσει ο ίδιος. Μόνος, είπε, διαμόρφωσε το χώρο να παραπέμπει σε εισβολή ληστών, μόνος προκάλεσε αναστάτωση, μόνος έπνιξε έξω από το σπίτι τον σκύλο και τον κρέμασε στην κουπαστή μόνος δέθηκε με την ταινία και τηλεφώνησε με τη… μύτη στην Αστυνομία να ζητήσει βοήθεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις