Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Χορεύτρια με ένα πόδι: Οι εντυπωσιακές φιγούρες της Αντρέινα Χερνάντεζ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χορεύτρια με ένα πόδι: Οι εντυπωσιακές φιγούρες της Αντρέινα Χερνάντεζ

Χορεύτρια με ένα πόδι: Ένα διαφορετικό σάλσα από τη Βενεζουέλα

“Δεν υπάρχει δε μπορώ, υπάρχει δε θέλω” Αυτό αποδεικνύει μια νεαρή χορεύτρια από τη Βενεζουέλα, της οποίας ολόκληρο το πόδι ακρωτηριάστηκε μετά από φρικτό ατύχημα, αλλά έγινε σταρ στο διαδίκτυο με τις απίστευτες φιγούρες της. Ο λόγος για την Αντρέινα Χερνάντεζ, μια 29χρονη χορεύτρια και κολυμβήτρια, που στις 26 Ιουνίου 2016 όταν ένα δέντρο έπεσε επάνω της και διέλυσε το πόδι της, αλλάζοντας τελείως τη ζωή της. Πέντε περίπου χρόνια μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού της, η κοπέλα έγινε viral όταν αποφάσισε να μοιραστεί στο Instagram βίντεο όπου χορεύει σάλσα με ένα πόδι, δείχνοντας την εκπληκτική ισορροπία και χάρη της.

Ντυμένη με ένα λαμπερό κορμάκι χορού, η Χερντάντες χορεύει μαζί με τον διευθυντή της σχολής της Ρόμπερτ Τεράν, που είναι και συνοδός της στο χορό αλλά και σύντροφός της. Το βίντεο την δείχνει να κουνάει τους γοφούς της και να γυρίζει με την βοήθεια του Τεράν. «Χορεύω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου γιατί μου αρέσει» είπε σημειώνοντας ότι είναι επαγγελματίας χορεύτρια σάλσα εδώ και 14 χρόνια.

«Ο χορός είναι τα πάντα για μένα»

Η 29χρονη χορεύτρια χρειάστηκε δύο χρόνια για να αναρρώσει από τον ακρωτηριασμό του ποδιού της αλλά επέστρεψε στο χορό όσο πιο σύντομα μπορούσε εκτοξεύοντας ακτίνες ελπίδας σε χιλιάδες ανθρώπους που λείπονται όλων των μελών τους. «Από την πρώτη στιγμή που ανακάλυψα ότι μπορούσα να χορέψω ξανά, τίποτα δε με σταμάτησε» έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο η Χερντάντεζ. «Θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να πεθάνω». Τα βίντεο της έχουν λάβει εκατοντάδες χιλιάδες likes και έχει λάβει δεκάδες σχόλια. «Ο χορός είναι τα πάντα για μένα, γιατί είναι ένας τρόπος έκφρασης και αυτό με οδηγεί σε έναν άλλο κόσμο που με χαλαρώνει. Δεν σκέφτομαι τίποτα και με κάνει να νιώθω καλά. Ο χορός είναι ευτυχία, ηρεμία για μένα. Ο χορός είναι ζωή» λέει η 29χρονη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις