Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler – σήμερα 16/6: Η δολοφονία που σοκάρει – Η είσοδος του Πουνέντη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler – σήμερα 16/6: Η δολοφονία που σοκάρει – Η είσοδος του Πουνέντη

Αγγελική spoiler - σήμερα 16/6: Νέο φονικό στη σειρά - Τι ρόλο ανέλαβε ο Μάκης Πουνέντης

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι τηλεθεατές τις απανωτές ανατροπές στη σειρά του Alpha «Αγγελική», οι οποίες πλησιάζοντας στο τέλος γίνονται όλο και πιο αποκαλυπτικές.  Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πολλές εντάσεις καθώς ο Παύλος επιτέθηκε στους πάντες και κυρίως στην Τζένη. Στα επόμενα επεισόδια οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με καταιγιστικές αποκαλύψεις. Η υπόθεση έχει πολύ ενδιαφέρον καθώς μερικές ημέρες πριν από το οριστικό τέλος της σειρά, ξεδιπλώνονται όλοι και όλα.  Ο Δημήτρης γίνεται οριακά βίαιος με την Κατερίνα στην προσπάθειά του να καταλάβει τι έχει συμβεί μεταξύ αυτής και του Μιχάλη, δείχνοντας σιγά σιγά το αληθινό του πρόσωπο. Η Αθηνά προσπαθεί να ηρεμήσει τον Νικόλα για το θέμα του Παύλου αλλά συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν μπορεί να τον ελέγξει.

Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Στέφανου και να αναλάβει την διοίκηση της επιχείρησης, πράγμα που ξαφνιάζει τους πάντες. Στα γενέθλια της Δανάης, η Αγγελική στέλνει τη Τζένη να ψάξει ανενόχλητη στο σπίτι των Αργυρών με σκοπό να βρει τα τρόπαια του Δημήτρη. Ένα τηλεφώνημα όμως ανατρέπει τα σχέδια. Έχουν περάσει δύο βδομάδες, και ο Δημήτρης με την Κατερίνα είναι πανέτοιμοι για τον γάμο τους που είναι την επόμενη μέρα. Η Αθηνά με το Δημήτρη και τον Παύλο σχεδιάζουν να διώξουν το Μιχάλη, όταν φύγει ο Στέφανος από το κτήμα.

Ο Δημήτρης ξανά σε κόντρα με την Αγγελική

Η Τζένη συναντάει τον Μάκη και του ζητάει να βρουν τρόπο για να παγιδέψουν τους Αργυρούς, χωρίς να ξέρει όμως ότι ο Παύλος την παρακολουθεί. Ο Παύλος απειλεί τον Μάκη να του αποκαλύψει τις συμφωνίες με τη Τζένη και τον αναγκάζει να την πάρει τηλέφωνο μπροστά του. Ο Νικόλας λέει την αλήθεια για το παρελθόν του στη Χριστίνα αλλά αυτή δεν το παίρνει καλά και φεύγει. Ο Δημήτρης έρχεται σε κόντρα με την Αγγελική για τη Δανάη καθώς της προτείνει να μείνει το καλοκαίρι στο κτήμα αφού δεν θα έχει σχολείο. Η Αγγελική ρωτάει στα ίσα την Αθηνά αν είπε στον Δημήτρη ότι η Δανάη είναι βιολογική της κόρη αλλά αυτή το αρνείται.

Ο Αποστόλης κρυφακούει τον Δημήτρη να λέει ότι έπρεπε να είχε σκοτώσει την Αγγελική όπως είχε κάνει και με τον πατέρα της που τον έθαψε στην άλλη άκρη του κτήματος. Έντρομος τρέχει και το λέει στην Αγγελική επιβεβαιώνοντας πως ο πατέρας της πράγματι δεν αυτοκτόνησε. Το πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά και θα υποδύεται τον δημοσιογράφο/παρουσιαστή Γεράσιο Μακρίδη, είναι ο Μάκης Πουνέντης,  κάνοντας την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση σε ρόλο ηθοποιού.

Το σχέδιο της Αγγελικής τη μέρα του γάμου

Το βράδυ πριν από το γάμο, η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη να αφήσει την Αγγελική πίσω του για πάντα, όμως μια της κουβέντα τον κάνει να φέρει στη μνήμη του τη δολοφονία του Σταμάτη ενώ η Κατερίνα ετοιμάζεται για το μπάτσελορ πάρτι της με τη Δανάη.  Η Αγγελική καταστρώνει ένα σχέδιο για να ανακαλύψει τη σορό του πατέρα της ζητώντας βοήθεια από το Μιχάλη και τον Αποστόλη.

Ο Στέφανος λέει στην Αγγελική την επιθυμία της Δανάης να μείνει στο κτήμα και εκείνη δεν μπορεί να κρύψει την σύγχυσή της. Ο Δημήτρης ενοχλείται από την απόφαση της Κατερίνας να ετοιμαστεί για τον γάμο στο σπίτι των Ζάχων. Τη μέρα του γάμου η Αγγελική βάζει μπροστά το σχέδιο, αλλά η συμπεριφορά της όμως παραξενεύει τον Στέφανο. Ο Αντώνης τηλεφωνεί στην Αθηνά και της λέει ένα ευχάριστο νέο. Τέλος, οι εργάτες εντοπίζουν κάτι στο κτήμα που θα παγώσει το αίμα της Αθηνάς και του Δημήτρη και παράλληλα θα βοηθήσει την Αγγελική να βρει αυτό που ψάχνει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις