Αθήνα

°C

Πέμπτη

23

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια Ιούνιος 2021: Ποιοι θα δουν αλλαγές στα ερωτικά τους
PLUS

Ζώδια Ιούνιος 2021: Ποιοι θα δουν αλλαγές στα ερωτικά τους

Ζώδια Ιούνιος 2021: Για την ακρίβεια, από τα τέλη του μήνα

Σε μια πιο συναισθηματική περίοδο αναμένεται να περάσουν τα ζώδια από τις 21 Ιουνίου, όταν και ο Ηλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτή η περίοδος θα φέρει τα ζώδια πιο κοντά στην συναισθηματική τους πλευρά, αφήνοντάς τα, ωστόσο, πιο ευάλωτα σε ζητήματα που σχετίζονται με την αγάπη και την οικογένεια. Θα έρθουν στιγμές που ορισμένοι θα κληθούν να εμβαθύνουν στον εαυτό τους και αναγνωρίζοντας καλύτερα τις αδυναμίες του θα εξελιχθούν. Συγκεκριμένα, τρία ζώδια θα δουν αλλαγές.

man and woman kissing during sunset

Κριός

Το καλοκαίρι φαίνεται ότι φέρνει αλλαγές στο ζώδιο του Κριού. Η ερωτική σας ζωή αναμένεται να χαλαρώσετε. Εάν είστε σε σχέση, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας. Εάν, πάλι, είστε μόνοι, θα καταλάβετε ότι η ζωή των single είναι πιο ωραία απ΄ ό,τι νομίζετε. Αυτό το νέο πνεύμα, ίσως, σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που αναζητάτε.

man in red long sleeve shirt beside woman in black dress

Καρκίνος

Μια περίοδος χωρίς άγχος ξεκινάει τη στιγμή των γενεθλίων σας, Καρκίνοι. Τότε, φαίνεται ότι θα συνειδητοποιήσετε ότι η αγάπη πρέπει να είναι αμφίδρομη. Στο παρελθόν ήσασταν εκείνοι που παλεύατε για την αγάπη και ο σύντροφός σας απολάμβανε τους καρπούς, αυτό, όμως, σταματά εδώ. Η ειλικρινή επικοινωνία έρχεται και παίρνει θέση στη ζωή σας και ξεκαθαρίζεται τα προσωπικά σας. Με άλλα λόγια, τώρα, θα μιλήσετε για όλα και θα βρεθείτε στη φάση που πραγματικά επιθυμείτε… είτε αυτή είναι η πραγματική αγάπη ή αναζήτησή της.

man in black long sleeve shirt kissing woman in orange long sleeve shirt

Λέων

Η κούραση επηρεάζει την προσωπική σας ζωή. Από τα γενέθλια του Καρκίνου αρχίζετε να γίνεστε ανυπόμονοι και να δίνετε τελεσίγραφα. Αυτό έχει ως συνέπεια αναταραχές στις σχέσεις με τους συντρόφους αλλά και τους γύρω σας. Θυμηθείτε δεν λειτουργούν όλα όπως θέλετε. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε πάνω από όλα την έννοια της κατανόησης και να επωφεληθείτε από την περίοδο στο ζώδιο του Καρκίνου, που είναι πιο συναισθηματική.

man in white crew neck shirt
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις