Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σάκκαρη – Μητσοτάκης σχέση: Το πρώτο σχόλιο για την προσωπική της ζωή
ΕΛΛΑΔΑ

Σάκκαρη – Μητσοτάκης σχέση: Το πρώτο σχόλιο για την προσωπική της ζωή

Σάκκαρη - Μητσοτάκης σχέση: Η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες με τον γιο του πρωθυπουργού

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλαδα έπειτα από τη θριαμβευτική της πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros – επίδοση πρωτοφανής για το ελληνικό τένις σε επίπεδο γυναικών – η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο περιοδικό Hello. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είπε, μεταξύ άλλων, πως καταφέρνει να βρίσκει την ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή ενώ παραδέχθηκε πως τη συγκεκριμένη περίοδο είναι ευτυχισμένη στα προσωπικά της. «Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος για να είναι ισορροπημένος πρέπει να έχει και μια σωστή ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Αυτό δίνει την δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται κάποιος για να ανταπεξέλθει. Η προσωπική ευτυχία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική επιτυχία», είπε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

Και συμπλήρωσε λιτά πως είναι ευτυχισμένη αυτή την περίοδο σε προσωπικό επίπεδο. Ειδικότερα η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι μαζί πέντε μήνες, με τη φιλία τους να εξελίσσεται σε έρωτα. Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη εμφανίζονταν μαζί δημοσίως και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν δει το ζευγάρι στην «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη, όπου σύχναζαν για καφέ και φαγητό, ενώ πριν λίγες μέρες δημοσίευσαν και τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες με τον γιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Η γνωριμία

Σύµφωνα µε πληροφορίες του «Secret», η γνωριμία τους µετρά πολλά χρόνια. Οι οικογένειές τους έχουν φιλικές σχέσεις, καθώς γνωρίζονται από παλιά, αφού η µητέρα της Μαρίας, Αγγελική Κανελλοπούλου, όχι µόνο υπήρξε κορυφαία τενίστρια (είχε φτάσει µέχρι το νούµερο 43 σε όλο τον κόσµο), αλλά είχε ασχοληθεί και µε τα κοινά ως δηµοτική σύµβουλος του ∆ήµου Αθηναίων µε τη «γαλάζια» παράταξη υπό τον ∆ηµήτρη Αβραµόπουλο.

Έτσι, οι δυο τους έγιναν πρώτα φίλοι και µετά ζευγάρι. Η αγάπη τους για το τένις τούς έφερε αρχικά κοντά, στη συνέχεια όµως οι έξοδοι µε κοινές παρέες έκαναν τον έρωτα να γεννηθεί ανάµεσά τους. Εναν έρωτα που µετρά περίπου έξι µήνες και που τον κρατούν ζωντανό µε κατανόηση και υποχωρήσεις, αφού οι υποχρεώσεις τους είναι µεγάλες. Η Μαρία τώρα που τελείωσε µε το Roland Garros θα προετοιµαστεί για το επόµενο τουρνουά. Άλλωστε, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, 38 εβδοµάδες κάθε χρόνο βρίσκεται σε κάποιο τουρνουά. Ο σύντροφός της την καταλαβαίνει απόλυτα, αφού λατρεύει πολύ και ο ίδιος το τένις, παίζοντας ερασιτεχνικά, όπως και ο πατέρας του, Κυριάκος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAKKATTACK (@mariasakkari)

Από τη Βοστώνη στον Έβρο

Ο 23χρονος, πρωτότοκος γιος του πρωθυπουργού, µετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Βοστώνη, ολοκλήρωσε την Τετάρτη 12 Μαΐου τη στρατιωτική του θητεία, η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέµβριο του 2020, κατά την οποία υπηρέτησε στο Πυροβολικό στον Εβρο, πριν ξεκινήσει τις µεταπτυχιακές σπουδές του.

Ο Κωνσταντίνος αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών, το σχολείο στο οποίο ήταν µαθητής και ο πατέρας του, ενώ συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήµιο της Βοστώνης. Αγαπά πολύ τον αθλητισµό, και συγκεκριµένα το ποδόσφαιρο, ανταλλάσσοντας πολλές φορές πάσες µε τον πατέρα του, ενώ ένα από τα αθλήµατα στα οποία ξεχωρίζει είναι το χειµερινό σκι. Οσο για τη Μαρία, γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1995 στην Αθήνα. Στα 18 της χρόνια µετακόµισε στη Βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Το 2017 επέστρεψε στην Αθήνα και έκτοτε γράφει τη δική της ιστορία στο παγκόσµιο τένις. Ενα στοιχείο που δεν γνωρίζουν πολλοί, παρά µόνον οι στενοί φίλοι των δύο οικογενειών, είναι η φιλία της Μαρέβας Μητσοτάκη και της Αγγελικής Κανελλοπούλου, καθώς οι δυο τους είχαν κοινωνική επαφή πριν από το ειδύλλιο των τέκνων τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις