Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ:Το φιλί και οι φήμες για επανασύνδεση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ:Το φιλί και οι φήμες για επανασύνδεση

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Το φιλί 17 χρόνια μετά το χωρισμό τους

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες που δείχνουν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να ανταλάσσουν παθιασμένα φιλιά, 17 χρόνια μετά από τον χωρισμό τους. Η 51χρονη και ο 48χρονος εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνουν το γεύμα τους σε πολυτελές εστιατόριο σούσι στο Μαλιμπού δυτικά του Λος Άντζελες την Κυριακή και μάλιστα δεν δίστασαν να ανταλλάξουν παθιασμένα φιλιά παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο. Και μπορεί οι εκπρόσωποι Τύπου των δύο σταρ να αρνήθηκαν να σχολιάσουν κάτι, ωστόσο οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Σύμφωνα με το PageSix το ζευγάρι βρέθηκε στο εστιατόριο για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια της αδερφής της Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ στο γεύμα ήταν και τα παιδιά της τραγουδίστριας, Μαξ και Εμμέ. Υπογραμμίζεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίζονται μαζί, από τότε που πήγαν στο Μαϊάμι, είναι όμως η πρώτη φορά που απαθανατίζονται να φιλιούνται δημόσια, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που έκαναν λόγο για επανασύνδεση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Τζένιφερ Λόπεζ χώρισε πρόσφατα από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ενώ και ο Μπεν Άφλεκ με την Άνα ντε Άρμας αποφάσισαν να βάλουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Γνωρίστηκαν στην ταινία Gigli

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigli, αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002, ωστόσο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χώρισαν. Οι φήμες για επανασύνδεση φούντωσαν όταν πρόσωπο από το περιβάλλον τους φέρεται να είπε στο αμερικανικό People ότι «έχουν ένα ισχυρό δέσιμο. Ήταν γρήγορο και έντονο, αλλά η Τζένιφερ είναι ευτυχισμένη», ενώ μία άλλη πηγή υποστήριξε στο E!News πως δεν έπαψαν ποτέ να επικοινωνούν, μετά τη διάλυση του αρραβώνα τους, το 2004.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις