Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Euro 2020: Κίνδυνος αποκλεισμού για Αρναούτοβιτς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Euro 2020: Κίνδυνος αποκλεισμού για Αρναούτοβιτς

Euro 2020: Η UEFA θα εξετάσει το επεισόδιο μεταξύ Αρναούτοβιτς και Αλιόσκι και μάλιστα θα ορίσει πειθαρχικό επιθεωρητή για την διερεύνηση του Αυστριακού επιθετικού. 

Ένας Αυστριακός, με πατέρα Σέρβο (που το επώνυμό του υποδηλώνει αλβανική καταγωγή: Αρναούτ: Αλβανός), ο οποίος έχει παντρευτεί μια γυναίκα πολωνικής καταγωγής έβρισε ένα Σκοπιανό (Σλάβο) ότι η μητέρα του είναι Αλβανίδα. Μπέρδεμα; Μάλλον μπερδεμένα είναι και τα πράγματα στο μυαλό του Μάρκο Αρναούτοβιτς, ο οποίος δεν διδάχθηκε τίποτα από τον πολυπολιτισμικό περίγυρό του. Ο παίχτης της Εθνικής Αυστρίας που έβαλε την υπογραφή του στο 3-1 της χώρας του εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας κατά τον πανηγυρισμό του ο 32χρονος επιθετικός ξέφυγε από τα όρια του πάθους της στιγμής, καθώς φαίνεται ότι έβρισε χυδαία τη μητέρα του αντίπαλου παίχτη Αλιόσκι.

«Γ…ω τη μάνα σου την Αλβανίδα», φέρεται να είπε σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν στη Σερβία. Από την πλευρά του πάντως, ο Αρναούτοβιτς, παραδέχθηκε ότι υπήρξαν ύβρεις, όμως, ξεκαθάρισε πως δεν είναι ρατσιστής… «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν είμαι ρατσιστής. Έχω φίλους σχεδόν σε κάθε χώρα και είμαι υπέρ της διαφορετικότητας. Όσο με ξέρουν, το ξέρουν καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media.

Βαριά καμπάνα

Πάντως όπως ήταν αναμενόμενο, η UEFA θα εξετάσει το επεισόδιο μεταξύ Αρναούτοβιτς και Αλιόσκι και μάλιστα θα ορίσει πειθαρχικό επιθεωρητή για την διερεύνηση του Αυστριακού επιθετικού. Αν αποδειχθεί ότι ο 32χρονος φορ επιτέθηκε ρατσιστικά στον αντίπαλο του, τότε δεν αποκλείεται η UEFA να τον αποβάλει από την διοργάνωση του Euro.

https://youtu.be/pIsorVvENxU

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις