Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσιτσιπάς Roland Garros: Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιτσιπάς Roland Garros: Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τσιτσιπάς Roland Garros: Μετά το τέλος του συγκλονιστικού τελικού ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια

Τα συγχαρητήριά του για τις επιδόσεις τους στο υψηλότερο επίπεδο του τένις έστειλε στον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον Τζόκοβιτς, ο κ. Μητσοτάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στη Μαρία Σάκκαρη για την εκπληκτική τους παρουσία στο #RolandGarros. Η πορεία σας είναι απόδειξη του πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Μπράβο και στους δύο! Μας γεμίσατε υπερηφάνεια»

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:

Νίκος Δένδιας: Απέδειξε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του τένις παγκοσμίως

“Με την παρουσία του ο @steftsitsipas στον τελικό του #RolandGarros απέδειξε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του τένις παγκοσμίως. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια”, έγραψε στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Συγχαρητήρια από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας στην ανάρτησή της αναφέρει: «Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του #rolandgarros, την πρώτη για αθλητή μας, αποτέλεσμα σπουδαίου ταλέντου και σκληρής δουλειάς. Είμαστε περήφανοι για τον Στέφανο και για τη Μαρία Σάκκαρη, που χαρίζουν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό!»

https://twitter.com/PresidencyGR/status/1404129062398877701?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1404129062398877701%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fathlitika%2Fstefanos-tsitsipas-sygxaritiria-apo-tin-katerina-sakellaropoulou%2F3305010%2F

Δείτε ακόμη
Ιστορική τιτανομαχία στο Roland Garros – Έδωσε ψυχή ο Στέφανος, υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Τζόκοβιτς
Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κώστας Φορτούνης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις