Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κώστας Φορτούνης παιδί: Έγκυος η σύζυγος του ποδοσφαιριστή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κώστας Φορτούνης παιδί: Έγκυος η σύζυγος του ποδοσφαιριστή

Κώστας Φορτούνης παιδί: Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Κώστας Φορτούνης, αφού η σύντροφος του είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. Ο άσος του Ολυμπιακού και η Ιωάννα Καταραχιά περιμένουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους και, όπως είναι λογικό, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η αγαπημένη του ποδοσφαιριστή βρίσκεται ήδη στον μήνα της, ενώ πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους κατά τον Ιούλιο. «Η χαρά του Κώστα που θα γίνει πατέρας δεν περιγράφεται», λένε χαρακτηριστικά άνθρωποι από το περιβάλλον του Κώστα Φορτούνη.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 2,5 χρόνια, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι δύο τους έκαναν πολιτικό γάμο στις 5 Ιουνίου. «Είμαι της οικογένειας. Πάνω από όλα η οικογένεια με παιδιά», είχε δηλώσει ο Κώστας Φορτούνης σε παλαιότερη του συνέντευξή του.

Η Ιωάννα είναι πανταχού παρούσα, αλλά πάντα διακριτική

Στηρίζει τον αγαπηµένο της σε κάθε του βήµα, παραµένοντας στο παρασκήνιο. Ακόµη και σε τραυµατισµούς του συντρόφου της, η Ιωάννα φροντίζει να του συµπαραστέκεται και να του προσφέρει συναισθηµατική ασφάλεια. «Η Ιωάννα, εκτός απ’ όλα τα άλλα, είναι και η σύµβουλός µου. Την ακούω για όλα. Ακόµα και για τα ποδοσφαιρικά θέµατα», έχει δηλώσει ο ίδιος. Γενικά, ωστόσο, αποφεύγει να µιλά δηµόσια για εκείνη, γιατί στο παρελθόν έχει δει την προσωπική του ζωή να έρχεται στο επίκεντρο της δηµοσιότητας, µε τις όποιες συνέπειες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fortounis (@kfortou7)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις