Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Έξαψη spoiler επεισόδια: Έρχονται γεγονότα και μαρτυρίες από το παρελθόν
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έξαψη spoiler επεισόδια: Έρχονται γεγονότα και μαρτυρίες από το παρελθόν

Έξαψη spoiler επεισόδια: Συγκλονιστικές εξελίξεις που θα καθηλώσουν

Ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου. Η έξαψη είναι μία σειρά ερωτικού πάθους, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, τα «φρένα» των ηρώων σπάνε και οδηγούνται σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Πώς ανατρέπονται ζωές συμβιβασμένες στην όμορφη καθημερινότητά τους; Πώς οι άνθρωποι μπορούν να οδηγηθούν σε πράξεις που μέχρι και πριν λίγο δεν τις είχαν φανταστεί; Πού μπορείς να φτάσεις για τον έρωτα;

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Νίκος Πουρσανίδης, Κωνσταντίνος Κάππας,
Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου
Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου
Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένια Ψυλλιά κ.α

Σενάριο: Τίνα Καμπίτση
Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης G.S.C
Πρωτότυπη Μουσική: DNA (Μιχάλης Νιβολιανίτης – Αλέξανδρος Χρηστάρας)
Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος
Διεύθυνση Παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Βασίλης Διαμαντίδης
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

ΕΞΑΨΗ 14/06/21 Επεισόδιο 64

Η Κλαίρη τρομοκρατείται, όταν μαθαίνει ότι ο Γιάννος είναι σοβαρά στο νοσοκομείο. Η Τζόυ παραμένει σοκαρισμένη, μετά απ’ όσα έμαθε, για τον παππού της. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να απολογηθεί για όλη την αναστάτωση, που έχει προκληθεί. Η Εβίτα, φαίνεται πως έχει αποκτήσει ένα μεγάλο θαυμαστή. Η Μαρίνα δουλεύει εντατικά, το προφίλ του δράστη. Η Βίκυ δυσκολεύεται να χωνέψει ότι ο ένοχος ήταν τόσο κοντά της, όλο αυτό το διάστημα. Από την άλλη, ο ίδιος ο ένοχος, αρχίζει να υποπτεύεται ότι κάποιος τον έχει καταλάβει.

ΕΞΑΨΗ 15/06/21 Επεισόδιο 65

Η Μαρίνα χαρτογραφεί, από την αρχή, το βράδυ της πρώτης απόπειρας της Βίκυς. Όλα τα στοιχεία αρχίζουν να ενώνονται. Η Ίριδα, θεωρείται και επισήμως, αθώα, από την αστυνομία. Η Κλαίρη και ο Κωστής, προσπαθούν να δείξουν στο Γιάννο ότι έχει λόγους να μείνει ζωντανός. Ο Μηνάς, αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, στον αδελφό του, τις δυσκολίες που πέρασε, όλα αυτά τα χρόνια. Η κατάθεση του πρώην οικονόμου της βίλας  Αξιώτη, ρίχνει φως στην υπόθεση της Βίκυς.

ΕΞΑΨΗ 16/06/21 Επεισόδιο 66

Ο Τίμος δυσκολεύεται πολύ να αντιμετωπίσει τα όσα έμαθε για τη μητέρα του. Το ίδιο δύσκολα, βιώνει την κατάσταση και η Τζόυ. Η Κλαίρη ανησυχεί για τον αδερφό της. Ο Γιάννος υποτροπιάζει. Ο οργανισμός του είναι πολύ αδύναμος. Η Εβίτα χρησιμοποιεί τις γνωριμίες της, προκειμένου να βοηθήσει τη Μαρίνα, στην έρευνα για τον ένοχο. Γεγονότα και μαρτυρίες, από το παρελθόν του, έρχονται στην επιφάνεια. Ο Μηνάς συνεργάζεται, κρυφά, με την αστυνομία. Η Εβίτα περνά, μετά από καιρό, ένα ξέγνοιαστο βράδυ, με το Τζανή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις