Αθήνα

°C

Τετάρτη

23

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νάσος Κάτρης εμβόλιο: Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του στιλίστα
ΕΛΛΑΔΑ

Νάσος Κάτρης εμβόλιο: Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του στιλίστα

Νάσος Κάτρης εμβόλιο: Ο πατέρας του, Μιχάλης Κάτρης, συντετριμμένος μίλησε στο T-live

Η είδηση ότι ο στυλίστας, Νάσος Κάτρης πέθανε μία ημέρα μετά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Ήταν μόλις 40 ετών και πολύ αγαπητός στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς είχε εργαστεί σε γνωστά μαγαζιά ως μετρ για αρκετά χρόνια. Ο πατέρας του, Μιχάλης Κάτρης, συντετριμμένος μίλησε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. «Είχε κάνει το εμβόλιο την προηγούμενη ημέρα… Τι να σας πω… Είχε κάνει το εμβόλιο της Astra Zeneca. Του τηλεφωνήσαμε για να ρωτήσουμε αν είναι καλά. Μια κοπελίτσα και ένας φίλος του ήταν μαζί στο σπίτι του μέχρι τις 9.30 – 10 το βράδυ. Αυτά ξέρουμε, τίποτα άλλο» ανέφερε αρχικά ο πατέρας του Νάσου Κάτρη.

«Τον ξαναπαίρναμε την επόμενη ημέρα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Αναγκαστήκαμε και φύγαμε από τη Χαλκίδα και πήγαμε στην Αθήνα. Πήγαν κάτι φίλοι του και τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι, μας ειδοποίησαν και πήγαμε αργά το βράδυ. Ήρθε η αστυνομία, πήγε για ιατροδικαστική εξέταση και θα τον κηδεύσουμε το Σάββατο το πρωί». Σύμφωνα με τον πατέρα του Νάσου Κάτρη, τα αίτια του θανάτου του θα αποκαλυφθούν σε περίπου δύο μήνες, αφού ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση. «Είχε κάνει εξετάσεις και είχε βρεθεί ότι ήταν υγιέστατος για να ξεκινήσει την καινούρια του δουλειά. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, πασίγνωστος στη Χαλκίδα, τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Ήταν ένα αξιολάτρευτο παιδί από όλους» κατέληξε στο T-live.

Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε

Όπως είπε χθες στην Ζήνα Κουτσελίνη, το παιδί του δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Είχε κάνει εξετάσεις γιατί ξεκίνησε μια δουλειά. «Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλω να μάθω ακριβώς τι έχει συμβεί. Έκανε το εμβόλιο και αισθάνονταν μια χαρά. Μάλιστα μέχρι τις 10 το βράδυ ήταν με μια φίλη του και κάτι γνωστούς. Τα παιδιά μου είπαν πως ήταν μια χαρά. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε, καταραμένη να είναι η ώρα που το είπα, να πάει να το κάνει» συμπλήρωσε ο πατέρας του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις