Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νάσος Κάτρης νεκρός: Τον βρήκε φίλη του -Ερευνάται πιθανή σχέση με το εμβόλιο
ΕΛΛΑΔΑ

Νάσος Κάτρης νεκρός: Τον βρήκε φίλη του -Ερευνάται πιθανή σχέση με το εμβόλιο

Νάσος Κάτρης νεκρός: Είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, ερευνάται αν υπάρχει σχέση

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 32χρονος στυλίστας Νάσος Κάτρης. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε φίλους, συνεργάτες και γνωστούς, ενώ φιλικό του πρόσωπο που φέρεται να τον εντόπισε νεκρό στο σπίτι του, δήλωσε στο protothema ότι ερευνάται πιθανή σύνδεση του θανάτου του με το εμβόλιο της AstraZaneca, το οποίο είχε κάνει πριν από μία μέρα. Σύμφωνα με το eviatopblog ο θάνατός του οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, σε παθολογικά αίτια.

Ήταν γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Χαλκίδας καθώς εργαζόταν σε νυχτερινά μαγαζιά ως υπεύθυνος, ενώ είχε συνεργαστεί με τα περισσότερα μπαρ και κέντρα διασκέδασης της Χαλκίδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον άτυχο 32χρονο εντόπισε η φίλη του Αθηνά Βατικανού που τον αναζητούσε για περίπου ένα 24ωρο. Στη σελίδα του στο facebook οι φίλοι του συγκλονισμένοι τον αποχαιρετούν…

Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00

«Τον βρήκα νεκρό στο διαμέρισμά του χθες το βράδυ. Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σoρό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου. Ο Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του. Ηταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί. Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του» τόνισε η σχεδιάστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις