Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler 1/6: Ώρες αγωνίας για τη Σοφία – Που πήγαν τα παιδιά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler 1/6: Ώρες αγωνίας για τη Σοφία – Που πήγαν τα παιδιά

Αγγελική spoiler 1/6: Ώρες αγωνίας για τη Σοφία - Νέα κόντρα Τζένης και Παύλου

Το τέλος της «Αγγελικής», τουλάχιστον για φέτος είναι πολύ κοντά με τις συζητήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι να μην έχουν ακόμη καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Η αγαπημένα σειρά, μπήκε στην τηλεοπτική μας ζωή αρχές Σεπτεμβρίου μέσα από τον Alpha και έκτοτε το φανατικό κοινό της, παρακολουθεί την ιστορία να ξετυλίγεται με αγωνία και έντονο σασπένς. Η εξαιρετικής αισθητικής σκηνοθεσία δια χειρός Στέφανου Μπλάτσου, το καλογραμμένο σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη αλλά και το αυστηρά επιλεγμένο καστ συμβάλλουν στη θέαση μίας αξιόλογης σειράς.

Οι έρωτες, οι ανατροπές και οι συνεχείς εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο καθιστούν τη σειρά απολύτως ενδιαφέρουσα. Παρόλα αυτά η επικρατέστερη εκδοχή για το μέλλον της σειράς είναι ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν , όπως ήταν το αρχικό σχέδιο. Μέχρι και το Μάρτη υπήρχαν εισηγήσεις για πρόωρο φινάλε της σειράς. Να μη φτάσει δηλαδή έως το τέλος της σεζόν. Κι αυτό γιατί είναι μία σχετικά ακριβή παραγωγή που όμως δεν έχει… τραβήξει.

Τι είδαμε χθες

Χθες είδαμε ότι: Η Αγγελική καταφέρνει να πείσει τη Ζωή να γυρίσει πίσω στη Φινλανδία επειδή κινδυνεύει όσο έχει στα χέρια της το βίντεο, στο οποίο έχουν καταγράψει τη μαρτυρία της Αγγελικής για το τι της έχει συμβεί. Ο Παύλος επιμένει να ζητάει μια απάντηση από την Αθηνά σχετικά με τον πατέρα της Αγγελικής και το πώς πραγματικά πέθανε αλλά αυτή επιμένει να αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη με το θάνατό του. Ο Νικόλας λέει στο Μιχάλη για την κατάσταση με τον Δημήτρη που τον απειλεί και αυτός τον προτρέπει να μιλήσει στον Στέφανο αφού θέλει. Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά τον εσπευσμένο του γάμο με την Κατερίνα ενώ η Σοφία με την Ιωάννα και τα παιδιά περνάνε το πρώτο βράδυ τους στο καινούριο τους σπίτι.

Τι θα θα δούμε απόψε στις 22:00 στην «Αγγελική»;

Η Σοφία με την Ιωάννα και τον Ανδρέα πηγαίνουν στην αστυνομία για να βρουν τον Γιώργο και την Αθηνούλα οι οποίοι το έσκασαν απ’ το σχολείο. Ο Παύλος δε χάνει ευκαιρία και αμέσως ζητάει τα ρέστα από τη Τζένη που είπε στην Αγγελική ότι τους μίλησε, πράγμα που αναγκάζει τη Τζένη να αρχίσει τις ερωτήσεις για το παρελθόν της Αγγελικής αλλά δεν καταφέρνει να του αποσπάσει πληροφορίες. Η Αθηνά λέει στην Αγγελική πως θα τη βοηθήσει να πείσει τον Στέφανο να φύγουν από το κτήμα μόνο αν της δώσει όλες τις κόπιες του βίντεο. Η Ζωή επικοινωνεί με τον Μιχάλη και του λέει ότι θα φύγει τελικά και του ζητάει να προσέχει τον εαυτό του και την Αγγελική. Η Τζένη αποφασίζει να μάθει τι κρύβουν οι Αργυροί σχετικά με την Αγγελική ενώ την ίδια στιγμή ο Μιχάλης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δημήτρη στον στάβλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις