Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη – Μύκονος 2021: Η «καυτή» φωτογραφία και το νέο σπίτι μετά το χωρισμό
LIFESTYLE

Τούνη – Μύκονος 2021: Η «καυτή» φωτογραφία και το νέο σπίτι μετά το χωρισμό

Τούνη - Μύκονος 2021: Η «καυτή» φωτογραφία και το νέο σπίτι μετά το χωρισμό

Ελεύθερη κι ωραία κυκλοφορεί η Ιωάννα Τούνη, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στις πρώτες της δηλώσεις μετά την είδηση του χωρισμού της από τον επί 10 μήνες σύντροφό της, Γιάννη Σιδεράκη. Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας, που ήταν μαζί και στο παρελθόν, φαίνεται πως αποφάσισαν να βάλουν τίτλους τέλους στον δεσμό τους. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μέσα από το «Πρωινό», ο πρώην σύντροφός της, Νώντας Παναντωνίου, φαίνεται να είναι αποφασισμένος να τη διεκδικήσει ξανά.

Ο Γιάννης Σιδεράκης, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του από την ξανθιά influencer, ανέβασε ένα story – καρφί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.  Τον αγαπημένο της προορισμό τη Μύκονο και πάλι επισκέφθηκε η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή  influencer με τους 795.000 followers στο Instagram που συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση ξαναχτύπησε με σέξι φωτογράφιση. Εκτός από βόλτες και χαλάρωση έκανε και τις φωτογραφήσεις που χρειάζονται για τη νέα συλλογή με μαγιό που πρόκειται να κυκλοφορήσει η εταιρεία της.

Νέα αρχή, νέο σπίτι

Μέσα σε όλη αυτή την περίοδο της ανανέωσης μετά το χωρισμό η Ιωάννα Τούνη ολοκλήρωσε την ένατη για εφέτος μετακόμιση της! Η γνωστή επιχειρηματίας και Influencer μέχρι να αγοράσει το δικό της σπίτι, αναγκαζόταν να νοικιάζει κάθε μήνα νέο χώρο για να μένει. Έτσι λίγο μετά τον χωρισμό της και με την ελπίδα να αλλάξει σελίδα στη ζωή της έκανε μια ακόμα μετακόμιση αλλά αυτή τη φορά μάλλον θα ριζώσει εκεί αφού όπως η ίδια αποκάλυψε αγόρασε το νέο της σπίτι! «Νομίζω είναι η ένατη μετακόμιση που κάνω μέσα σε έναν χρόνο. Έχω αλλάξει 9 σπίτια. Αυτή την φορά είμαι στην ίδια πολυκατοικία, δύο ορόφους πιο πάνω. Fresh start και ελπίζω να είναι και η τελευταία μετακόμιση. Αγόρασα σπίτι! Το ήθελα πάρα πολύ καιρό και έψαχνα πολύ καιρό μέχρι τώρα. Ανυπομονώ να σας το δείξω» αποκάλυψε στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις