Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μνημόσυνο Μητσοτάκη: Η συγκινητική ανάρτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μνημόσυνο Μητσοτάκη: Η συγκινητική ανάρτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη

Μνημόσυνο Μητσοτάκη: Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Το Σάββατο 29 Μαϊου συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και νωρίς το πρωί τελέστηκε το μνημόσυνο, στα Χανιά, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογένειας. Το τρισάγιο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ του Ακρωτηρίου, όπου βρίσκεται ο τάφος της οικογένειας. Παρόντες ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη με τα παιδιά τους Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη, η πρώην υπουργός και βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο, καθώς και οι αδελφές τους Κατερίνα και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

Επίσης το “παρών” έδωσαν η διευθύντρια του ιδιαίτερου γραφείου του Κων/νου Μητσοτάκη επί 40 έτη Σάκη Κυπραίου, ο υπεύθυνος προσωπικής ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη Μανούσος Γρυλάκης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του, Ιωάννης Πευκιανάκης καθώς και ο νομικός σύμβουλος επί σειρά ετών του πρώην Πρωθυπουργού, ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου.

Παρόντες ήταν και οι πρώην βουλευτές Κυριάκος Βιρβιδάκης και Στέλιος Νικηφοράκης.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού και γιός της Κατερίνας Μητσοτάκη, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση, στη μνήμη του πολυαγαπημένου παππού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:

“Τέσσερα χρόνια τώρα βαδίζουμε στα βήματα που μας έδειξες. Μας λείπεις. Πάντα.

“Τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε στην αρμοδιότητα της Ιστορίας”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις