Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler 31/5: Ο θάνατος του Μιλτιάδη και της Ανέτ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler 31/5: Ο θάνατος του Μιλτιάδη και της Ανέτ

Άγριες Μέλισσες spoiler 31/5: Οι αποκαλύψεις που φέρνουν αιματοχυσία και δύο σκληρές απώλειες

Οι αλήθειες που έρχονται στο φως για τις «Άγριες Μέλισσες» βαραίνουν πολύ το κλίμα με αποτέλεσμα η αιματοχυσία στο Διαφάνι να μην έχει τελειωμό. Μέχρι ώρας έχουμε δει να πεθαίνουν διαδοχικά ο Θέμελης, ο εισαγγελέας Γραμματικός που προσπάθησε να κλείσει το Δούκα στη φυλακή και ο Βόσκαρης. Το θανατικό όμως δεν σταματά εδώ. Οι θάνατοι που θα μας συγκλονίσουν δεν έχουν έρθει ακόμη αλλά αναμένεται να τους δούμε στο φινάλε του δεύτερου κύκλου που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 3 Ιουνίου.

Στο τελευταίο επεισόδιο η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για το πώς πέθανε ο Σέργιος. Από εκείνη τη στιγμή θα βάλει σκοπό της ζωής της να εξοντώσει τις αδερφές Σταμίρη και θα διατάξει τον Μελέτη να τις κάψει ζωντανές. Ο Μελέτης θα ζητήσει τη βοήθεια του Αχιλλέα χωρίς όμως να προβλέψει την τεράστια και θανατηφόρα συμπλοκή που έρχεται. Το νήμα της ζωής του Μιλτιάδη κόβεται στην προσπάθειά του να βοηθήσει τις ανιψιές του. Όταν η Ανέτ αντιληφθεί ότι πίσω από το θάνατο του αδερφού της κρύβεται ο Δούκας και ο γιος της ο Μελέτης θα καταρρακωθεί.

Η Ανέτ θα δώσει τέλος στη ζωή της

Σε αυτό θα συμβάλλει και μία συνομιλία που θα έχει με τον γιο της, ο οποίος θα της αποκαλύψει ότι ήταν υπεύθυνος και για τον θάνατο του Γιάννου, του βοσκού που είχε δει το έγκλημα και του Κλεομένη.  Τότε η Ανέτ θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει τίποτα καλό στην ψυχή του Δούκα και του Μελέτη και θα δώσει τέλος στη ζωή της πίνοντας δηλητήριο. Κι ενώ όλο το Διαφάνι θα πέσει στο πένθος, αφού δεν θα προλαβαίνει να μετράει πτώματα, υπάρχει και μία αχτίδα αισιοδοξίας. Ο Άγγελος και η Σοφούλα που αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους θα παντρευτούν και θα έχουν καλεσμένο όλο το χωριό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις