Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / House of fame – νικητής: Ποιος είναι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας
LIFESTYLE

House of fame – νικητής: Ποιος είναι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας

House of fame - νικητής: Η ζωή του έξω από το παιχνίδι και η μέχρι τώρα πορεία του

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ήταν ο μεγάλος νικητής του House of Fame του  ΣΚΑΪ το οποίο ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ (28/5). Η βραδιά ξεκίνησε δυναμικά  με την Ελένη Φουρέιρα σε μια performance που έκοβε την ανάσα και άφησε τους τηλεθεατές για ακόμη μια φορά άναυδους. Μετά από τις 12 εμφανίσεις των παικτών οι οποίες περνούσαν από την αηιολόγηση των: Γιάννη Πλούταρχου, Καίτης Γαρμπή, Γιώργου Αρσενάκου και Φοίβου, το τηλεοπτικό κοινό είχε την τελευταία κουβέντα στον τελικό, μέσω ψηφοφορίας.

Jimmy Sion, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Γιώργος Σπετσιώτης, Βένια Καραγιαννίδου, Άρης Βανταράκης και Γιάννης Αρβανιτίδης είναι τα ονόματα που πρωταγωνίστησαν χθες στον τελικό. Μετά από μία έντονη βραδιά με πολύ τραγούδι και συναισθηματική φόρτιση, μεγάλος νικητής του House of Fame του ΣΚΑΪ αναδείχθηκε ο Στέφανος.

Ποιος είναι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γύθειo και είναι 22 ετών. Σύμφωνα με το sportime, η οικογένειά του ασχολείται με το ψάρεμα, έχουν δικό τους καΐκι και διατηρούν μια παραδοσιακή ψαροταβέρνα στην περιοχή. Εκεί, άρχισε να λέει και τα πρώτα του τραγούδια. Ερχόμενος στην Αθήνα προφασίστηκε ότι θα σπουδάσει μαγειρική, ενώ στην ουσία ξεκίνησε να δουλεύει ως DJ σε club.  Αγαπάει το λαϊκό τραγούδι και αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Βαγγέλης Περπινιάδης.

Εκτός από το τραγούδι, έχει μεγάλη αδυναμία και στο γυναικείο φύλο… Γι’ αυτό και δεν άργησε να δημιουργηθεί κάτι ερωτικό και μερικές φορές ρομαντικό ανάμεσα σε εκείνον και τη Mαριάννα η οποία όμως αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό, κάνοντας τον Στέφανο να λυγίσει. Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισε να συνεχίσει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και να τα καταφέρει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις