Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα αποχώρηση: Λίγα δευτερόλεπτα κόστισαν την παραμονή της
LIFESTYLE

Φάρμα αποχώρηση: Λίγα δευτερόλεπτα κόστισαν την παραμονή της

Φάρμα αποχώρηση: Ανατροπές και στις μονομαχίες - Έφυγε για κλάσματα δευτερολέπτων

Ο κύκλος της “Φάρμας” του ΑΝΤ1 πλησιάζει στο τέλος και οι παίκτες μένουν όλο και πιο λίγοι. Παρόλα αυτά οι ανατροπές δεν λείπουν από το παιχνίδι. Στο επεισόδιο  της Παρασκευής (28/5) μια ακόμη έκλπηξη περίμενε του παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημέρωσε για την αλλαγή στη διαδικασία εκλογής του αρχηγού της εβδομάδας. Με βάση τα νέα δεδομένα λοιπόν, από αυτή την εβδομάδα οι υποψήφιοι αρχηγοί θα έπρεπε να παίξουν τρία και όχι ένα αγώνισμα στον αχυρώνα και νικητής θα αναδεικνυόταν εκείνος που θα κατάφερνε να κερδίσει δύο από τα τρία αγωνίσματα.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη αναδείχτηκε αρχηγός για τρίτη φορά και έπρεπε να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Η παίκτρια της Φάρμας έπρεπε να επιλέξει έναν συμπαίκτη της ως πρώτο μονομάχο κι αυτό είναι πάντα κάτι που τους αγχώνει όλους. Η Κυριακή Κατσογρεσάκη λοιπόν, έδωσε ως πρώτο μονομάχο μια γυναίκα και αυτή ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου. Όταν πήρε τη μαύρη πέτρα χαμογέλασε αλλά δεν δίστασε να εκφράσει και την άποψή της!

Η Φένια αποχώρησε από τη Φάρμα

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ και ο Σάκης Τανιμανίδης τους είχε ετοιμάσει κάτι ακόμα… Οι κανόνες του παιχνιδιού άλλαξαν και σε αυτό το σημείο, καθώς πλέον η πρώτη μονομάχος είχε το δικαίωμα να επιλέξει απευθείας τον αντίπαλό της. Έτσι λοιπόν, η Μαρία Μιχαλοπούλου, επέλεξε για δεύτερο μονομάχο τη Φένια Τσικιτίκου γιατί την θεώρησε πιο εύκολη αντίπαλο.

Η Φένια Τσικιτίκου αποχώρησε από τη “Φάρμα” μετά από μια σειρά δοκιμασιών με αντίπαλο τη Μαρία Μιχαλοπούλου. Η Φένια στην τελευταία δοκιμασία δεν άντεξε και για λίγα δευτερόλεπτα αποχαιρέτησε την αγροτική ζωή μια εβδομάδα μετά την αδερφή της.

“Νιώθω γεμάτη που έφτασα μέχρι αυτό το σημείο, κέρδισα πάρα πολλά και αυτή την εμπειρία δεν θα την αντάλλαζα με τίποτα, μου άρεσε που δοκίμασα τα όρια μου, και συναισθηματικά και αγωνιστικά, πρωτόγνωρες καταστάσεις και αγωνίσματα, νιώθω πιο δυνατή ήδη, θα κρατήσω στην καρδιά μου όλους” δήλωσε

η Φένια λίγο πριν αποχωρήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις