Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Πρίγκιπας Χάρι – Άρτσι: Η πρώτη λέξη που είπε ο γιος του και τον έκανε να δακρύσει
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι – Άρτσι: Η πρώτη λέξη που είπε ο γιος του και τον έκανε να δακρύσει

Πρίγκιπας Χάρι - Άρτσι: Τι αποκάλυψε στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Ο Πρίγκιπας Χάρι έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια του, η οποία πρόκειται να μεγαλώσει σύντομα. Η Μέγκαν Μαρκλ θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, το οποίο αναμένεται να είναι κορίτσι. Οι δυο τους μένουν πλέον στην Καλιφόρνια, μαζί με τον γιο τους, τον Άρτσι, ο οποίος μεγαλώνει και λέει τις πρώτες του λεξούλες. Ο Πρίγκιπας Χάρι, λοιπόν, μίλησε στη νέα του σειρά- ντοκιμαντέρ με την Όπρα Γουίνφρεϊ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον γιο του.

Όπως εξομολογήθηκε ο μικρός Άρτσι είναι πολύ γλυκός, όμως μία από τις πρώτες του λέξεις τον στεναχώρησε. «Έβαλα μια φωτογραφία της στο δωμάτιό του και η φράση «Γιαγιά Diana» ήταν μια από τις πρώτες λέξεις που είπε, πέρα από το “Μαμά και Μπαμπά”. Αυτό με έκανε να νιώσω πολύ λυπημένος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρίγκιπας Χάρι.

Ο εθισμός στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ

Ο Πρίγκιπας Χάρι με αφορμή την νέα τηλεοπτική σειράς, που έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με την Όπρα Ουίνφρι για την Apple TV+, αποκάλυψε κρυφές πτυχές του εαυτού του και της ζωής του. Συγκεκριμένα, μίλησε για το πως βίωσε τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, και πως βρήκε καταφύγιο στα ναρκωτικά και το ποτό, στην προσπάθεια του να διαχειριστή την απώλεια της. Ακόμα ανέφερε ότι κάθε φορά που βρίσκεται στο Λονδίνο νιώθει κυνηγημένος και απελπισμένος, και μόνο του στήριγμα ήταν η Μέγκαν Μαρκλ. «Αν δεν ζητούσα βοήθεια και δεν πήγαινα σε ψυχολόγο, θα έχανα τη Μέγκαν», είπε χαρακτηριστικά.

Κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, μετά από έναν τσακωμό με την παλιά σύντροφο του, η οποία του συνέστησε να βρει κάποιον να τον βοηθήσει. «Όταν μου είπε πως χρειάζομαι βοήθεια. Χωρίς να το αντιληφθώ, γύρισα στον 12χρονο Χάρι -σε εκείνη την ηλικία ‘έχασα’ τη μητέρα μου- και το αίσθημα της αδικίας που με είχε κατακλείσει τότε. Οι άνθρωποι που την κυνηγούσαν εκείνη τη μέρα στο τούνελ για να τη φωτογραφίσουν, φωτογράφιζαν και την κηδεία της»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις