Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Friends Reunion – Ελλάδα που μπορώ να το δω: Έρχεται στο Star!
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Friends Reunion – Ελλάδα που μπορώ να το δω: Έρχεται στο Star!

Friends Reunion - Ελλάδα που μπορώ να το δω: Μόλις ανακοινώθηκε το κανάλι που θα προβληθεί

Η απορία μας λύθηκε και η απογοήτευση όλων των θαυμαστών της θρυλικής σειράς, «Τα Φιλαράκια», σταματά. Ανακοινώθηκε ότι το επετειακό επεισόδιο, το οποίο προβλήθηκε στις 27 Μάη στο HBO max, έρχεται στην Ελλάδα. Μάλιστα, δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε καμία συνδρομή, αφού θα προβληθεί μέσα από την συχνότητα του Star. Το νέο πολυαναμενόμενο επεισόδιο έκανε χαμό και η πλατφόρμα «έπεσε» λίγα λεπτά μετά από την κυκλοφορία του. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ, αφού έρχεται την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 23:15!

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξανά τη Ρέιτσελ, τη Μόνικα, τη Φοίβη, τον Τζόι, τον Τσάντλερ, τον Ρος, στον εμβληματικό καναπέ του Central Perk. Αν και έχουν γίνει τα πρώτα αποκαλυπτήρια, δεν σταματά να μας τραβάει το ενδιαφέρον. Να σημειώσουμε ότι σαν guests θα εμφανιστούν οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τζάστιν Μπίμπερ, Σίντι Κρόφορντ, Κάρα Ντελεβίν, Lady Gaga, Κιτ Χάριγκτον, Τόμας Λένον, Τζέιμς Κόρντεν, Μίντι Κάλινγκ, το συγκρότημα BTS αλλά και η Μαλάλα Γιουσαφζάι, η νεότερη κάτοχος Νόμπελ Ειρήνης, που τιμήθηκε για τον αγώνα της για το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση.

Χαμός στο Twitter με το νέο επεισόδιο

Το ΗΒΟ max είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται για ένα νέο, πρωτότυπο επεισόδιο της σειράς. Οι πρωταγωνιστές θα εμφανίζονται ως οι εαυτοί τους, όχι ως οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες. Παρότι πολλοί ήταν που δυσαρεστήθηκαν από την ανακοίνωση αυτή, έσπευσαν να το δουν και το αποτέλεσμα τους αποζημίωσε. Μέσα σε λίγα λεπτά το HBO Max είχε «πέσει», και το Twitter φωτιά από τα σχόλια.

«Η ιστοσελίδα δε λειτουργεί…Μήπως κρασάραμε μόλις το HBO Max;» αναρωτήθηκε στο Twitter ένας χρήστης και ακολούθησε σωρεία αναρτήσεων σχετικά με τη μη διαθεσιμότητα της πλατφόρμας και της υπηρεσίας HBO Go. Κι αυτό συνέβη μόνο από τους χρήστες που ζουν εντός ΗΠΑ και συγκεκριμένων περιοχών στην υπόλοιπη Αμερική. Το HBO δεν είναι διαθέσιμο σε καμία άλλη χώρα, ενώ για το reunion των Friends υπήρξε αυστηρή πολιτική και στο κομμάτι του VPN, στο εργαλείο δηλαδή με το οποίο μπορεί κάποιος να πειράξει την IP του και να την κάνει να φαίνεται σαν να βρίσκεται εντός της αμερικανικής επικράτειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις