Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εμβολιασμός σε νησιά – καταγγελία: Τους «ξεσκέπασε» η ΠΟΕΔΗΝ – Οι ψεύτικοι ΤΚ για το εμβόλιο
ΕΛΛΑΔΑ

Εμβολιασμός σε νησιά – καταγγελία: Τους «ξεσκέπασε» η ΠΟΕΔΗΝ – Οι ψεύτικοι ΤΚ για το εμβόλιο

Εμβολιασμός σε νησιά - καταγγελία: Αλλάζουν ΤΚ για να κάνουν το μονοδοσικό

Στο μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson φαίνεται να έχει στραφεί το ενδιαφέρον των πολιτών τα τελευταία 24ωρα, προκειμένου να ξεμπερδεύουν μία ώρα αρχύτερα με τον εμβολιασμό, να αποκτήσουν ανοσία και φυσικά να πάρουν νωρίτερα το πολυπόθητο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Ωστόσο, το γεγονός ότι το Johnson & Johnson στα πλαίσια της επιχείρησης “Γαλάζια Ελευθερία” έχει μεταφερθεί στα νησιά, για τους μόνιμους κατοίκους, αναγκάζει, σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο κάποιους να μπαίνουν στο πλοίο με προορισμό ένα κοντινό νησί για να εμβολιαστούν. Αυτό συμβαίνει διότι η πλατφόρμα του εμβολιασμού βγάζει διαθέσιμα ραντεβού ανάλογα με τον ταχυδρομικό κώδικα που θα εισάγει κάποιος. Επομένως, κάποιοι πολίτες βάζουν ΤΚ των νησιών και κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό.

Σύμφωνα με το thetoc.gr και με τα λεγόμενα του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, μόνο στο Νοσοκομείο της Σύρου καθημερινά πηγαίνουν 20 με 30 άτομα από Αθήνα για να εμβολιαστούν. Η κατάσταση αυτή βάζει σύμφωνα με τον ίδιο επιπρόσθετο φόρτο στις ήδη υποστελεχωμένες υγειονομικές μονάδες των νησιών που θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν τυχόν ανεπιθύμητη ενέργεια του εμβολίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις