Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κέβιν Σπέισι σκάνδαλο: Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ αποχώρησε από το καστ μετά τη συμμετοχή του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέβιν Σπέισι σκάνδαλο: Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ αποχώρησε από το καστ μετά τη συμμετοχή του

Κέβιν Σπέισι σκάνδαλο: Πρώτη αποχώρηση από το πρότζεκτ

Αποχώρησε από το καστ της νέας ταινίας «The Man Who Drew God» του Φράνκο Νέρο, η σύζυγός του, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του Κέβιν Σπέισι. Οι κατηγορίες, που βαραίνουν τον διάσημο ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση και προέρχονται από τουλάχιστον 20 άνδρες, φαίνεται να επηρέασαν την Ρεντγκρέιβ, η οποία δε θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της έδωσε έναν ρόλο στον Κέβιν Σπέισι, η 84χρονη δεν το αφήνει να περάσει έτσι.

Μάλιστα, τάχθηκε εναντίον του και εγκατέλειψε το πρότζεκτ του άντρα της. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε επιλέγει με ποιους συνεργάζεται. Αντίθετα, ο Φράνκο Νέρο τοποθετήθηκε σχετικά με την επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού, δηλώνοντας πως τον αφορά μονάχα «να γίνει σωστά η δουλειά του ». «Στην Ιταλία δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες σε όλα τα θέματα, συνεπώς δεν μιλάμε για κάτι που δεν γνωρίζουμε. Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά τα πράγματα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Κέβιν είναι ένας εκπληκτικός ηθοποιός. Αυτό με αφορά και τίποτα παραπάνω».

Ποιος ρόλος του δόθηκε

Αρχικά ακουγόταν ότι ο Σπέισι θα υποδυθεί έναν αστυνομικό, ο οποίος θα ερευνά μία υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά ο παραγωγός Λούις Νέρο διέψευσε τις φήμες. Εξήγησε πως ο ηθοποιός θα υποδυθεί όντως έναν αστυνομικό, όμως θα ερευνά την υπόθεση ενός άνδρα, ο οποίος μπορούσε να σχεδιάσει πορτραίτα ανθρώπων, ακούγοντας μονάχα την φωνή τους. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του καλλιτέχνη θα ανήκει στον Φράνκο Νέρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις